Επιβεβαίωση «Magnesiasports»: Αρχίζει το πρωτάθλημα Κ21 της ΕΣΚΑΘ!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή της Νίκης Βόλου

Aπό τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, το «Magnesiasports» είχε αναφέρει ότι η ΕΣΚΑΘ ετοιμάζεται για μία νέα διοργάνωση που θα δίνει ευκαιρία σε παίκτες που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ανδρικές ομάδες αλλά είναι και δεν μπορούν ν’ αγωνιστούν σε πρωτάθλημα Εφήβων. Έτσι, η ΕΣΚΑΘ ήρθε να επιβεβαιώσει τη σύσταση πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 21 ετών, ανακοινώνοντας σήμερα Τρίτη το πρόγραμμα της διοργάνωσης, που αρχίζει στις 6 Νοεμβρίου!

Τρεις τρικαλινές ομάδες, ο Αίολος, οι Ίκαροι και ο ΑΟΤ, μία καρδιτσιώτικη, η Αναγέννηση, μία λαρισαϊκή, η Νίκαια 2012 και η Νίκη Βόλου από πλευράς Μαγνησίας ετοιμάζονται για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης. Πρώτο παιχνίδι για τη Νίκη Βόλου το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τον Αίολο στα Τρίκαλα!

Το πρωτάθλημα θα έχει συνολικά 10 αγωνιστικές και θα ολοκληρωθεί σχετικά σύντομα, αφού η τελευταία αγωνιστική έχει οριστεί για τις 19 Φεβρουαρίου 2022, με τη Νίκη να δοκιμάζεται στην έδρα του ΑΟ Τρίκαλα. Ωστόσο είναι σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αφού ποτέ η προπόνηση δεν αρκεί αν δεν εφαρμόζουν στην πράξη όσα μαθαίνουν εκεί. Από την άλλη, μιας και είχε αποφασιστεί η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος η ομάδα Κ21 της Νίκης Βόλου δεν συμπεριλήφθηκε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ, όπως έγινε την περασμένη αγωνιστική περίοδο (έστω και αν αυτή λόγω κορωνοϊού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ).

Βέβαια, θα περίμενε κανείς ότι και άλλες ομάδες πέρα από τις έξι αναφερθείσες θα δήλωναν συμμετοχή, κάτι που όμως προφανώς δεν έγινε. Αυτό ίσως δείχνει και την ένδεια σε έμψυχο υλικό με την οποία έρχονται αντιμέτωποι πλέον οι σύλλογοι και σε τοπικό επίπεδο, τη στιγμή που ο μέσος όρος ηλικίας στα τοπικά πρωταθλήματα όλο και ανεβαίνει…

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει ως εξής:

06/11: Αίολος Τρικάλων-Νίκη Βόλου

13/11: Νίκη Βόλου-Ίκαροι Τρικάλων

20/11: Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

27/11: Νίκαια 2012-Νίκη Βόλου

11/12: Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

15/01: Νίκη Βόλου-Αίολος Τρικάλων

22/01: Ίκαροι Τρικάλων-Νίκη Βόλου

29/01: Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου

12/02: Νίκη Βόλου-Νίκαια 2012

19/02: ΑΟ Τρίκαλα-Νίκη Βόλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.