Επιβεβαιώνεται η επικοινωνία Νίκης Βόλου-Ανιέτε, ποια τα δεδομένα

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών περί τηλεφωνικής επικοινωνίας των διοικούντων της Νίκης Βόλου με τον Αντόνιο Σάλας Κίντα Ανιέτε, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν μερικά 24ωρα, επιβεβαιώνονται πλήρως (αν και όχι επίσημα από τη διοίκηση, όπως είναι φυσικό) και είναι βέβαιο ότι το γεγονός αυτό συνέβη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των ιθυνόντων του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή, συζητήθηκαν πολλά θέματα, στο φιλικό πλαίσιο, το οποίο υπάρχει πάντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βέβαια, οι πληροφορίες του magnesiasports αναφέρουν πως επί τάπητος έπεσε και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, καθώς θεωρείται δεδομένη η αμοιβαία επιθυμία τους κάποια στιγμή να “σμίξουν” ξανά, μετά από τη “χρυσή” χρονιά του 2014.

Αδιαμφισβήτητα, η μεταγραφή Ανιέτε μοιάζει “τρελό” σενάριο για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής, με τις πιθανότητες σίγουρα να μην είναι με το μέρος της Νίκης. Μην ξεχνάμε πως γίνεται λόγος για έναν ποδοσφαιριστή που στα 32 του χρόνια (συμπληρώνει τα 33 τον Οκτώβρη), αγωνίστηκε φέτος στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Απόλλωνα, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν ως βασικός και οι πέντε 90λεπτες, ενώ σημείωσε κι ένα γκολ.

Η αμοιβαία αγάπη κι εκτίμηση, όμως, είναι η πηγή ελπίδας για κάθε Νικιώτη φίλαθλο πως το μεγάλο “μπαμ” ενδεχομένως… ακουστεί.

Παράλληλα, επιβάλλεται να υπολογίζεται στα “συν” η όρεξη κι η “τρέλα” των μελών της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, στοιχεία τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση μίας ακόμα σπουδαίας κι ακριβής μεταγραφής, το περασμένο καλοκαίρι, αυτή του Χρήστου Τζιώρα που για πολλούς τότε επίσης έμοιαζε δύσκολη.

Βέβαια, πέρα από Νικιώτες, οι διοικούντες της ομάδας είναι συνετοί και μετρημένοι άνθρωποι, οι οποίοι δε θα αποφασίσουν να κάνουν κανένα βήμα “εν θερμώ”.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα Ανιέτε, αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές ενδέχεται να έρθουν σύντομα σε επικοινωνία ξανά (ακόμη και… “πρόσωπο με πρόσωπο”), ίσως στον Βόλο, προκειμένου να εκτιμηθούν οι πιθανότητες κοινής πορείας τους, την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.