EΠΟ: Σύσταση επιτροπής για τη διευθέτηση των οφειλών προς τις Ενώσεις

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις έβγαλε η τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία μεταξύ άλλων αποφάσισε να συστήσει επιτροπή η οποία θ’ αναλάβει να διευθετηθούν οριστικά οι οφειλές της Ομοσπονδίας στις τοπικές Ενώσεις.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι η επιτροπή θα αποτελείται από τους κ. Τζαφέρη, Μπουχλαριώτη (πρόεδρος ΕΠΣ Λάρισας) και Δανιήλ.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ άλλων εγκρίθηκε ο κανονισμός επιτήρησης ΠΑΕ Super League 2, οι οποίες προέρχονται από την Football League και δεν είχαν υποχρέωση κατάθεσης φακέλων αδειοδότησης.

Επίσης αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Να δηλωθεί ενδιαφέρον στην UEFA για τη διεξαγωγή στην Ελλάδα του τελικού αγώνα του Europa Conference League 2023.
  2. Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού της Super League 1.Εγκρίθηκε ο κανονισμός παρατηρητών αγώνων Super League
  3. Εξουσιοδοτήθηκε η Επιτροπή Διοργανώσεων να ορίσει νέα ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης του αγωνιστικού προγράμματος Γ’ Εθνικής, καθώς και έναρξης της διοργάνωσης.

Κατόπιν σχετικής απόφασης των μελών της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και συνακόλουθου αιτήματος προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε για την αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Φιλόπουλου από τον πρόεδρο Εφετών Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.