ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα σε κύπελλο και εξ αναβολής

Nίκες για ΕΛ Νηλέας και Κένταυρο Νοτίου Πηλίου

Δύο αγώνες ήταν στο πρόγραμμα της ΕΠΣΘ το απόγευμα της Τετάρτης, με ΕΛ Νηλέας και ΑΠΟΒ να αναμετρούνται για τη Γ’ φάση του κυπέλλου της Ένωσης και με την ομάδα των Λεχωνίων να επικρατεί 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 51’ ο Κουβαράς με εκτέλεση φάουλ, ενώ η ΑΠΟΒ ισοφάρισε στο 53’ με κεφαλιά του Ρέκκα. Ωστόσο στο 70’, μετά από ασίστ του Σκαντοζύρη ο Γκογκινούδης πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να κάνει το σκορ 2-1 για την ΕΛ Νηλέας, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Από την άλλη, για την 11η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης Μικροθήβες και Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 2-3.

Το σκορ άνοιξε στο 10 ο Αναγνώστου Γιώργος μετά από κάθετη παλιά του Παπαγεωργίου, ενώ στο 18’ ο Ζούζουλας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Στο 30’ οι Μικροθήβες προηγήθηκαν και πάλι 2-1 με κεφαλιά του Κυργέρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντένια αλλά στο 41’ ο Στεργίου με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2. Στο 79’ σημειώθηκε το 2-3, όταν μετά από επέλαση του Ζοτκάι η μπάλα βρήκε τον Στεργίου για το δεύτερο αυτογκόλ  του που διαμόρφωσε και το τελικό 2-3. Ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου είχε και δοκάρι, στο 55’ μετά από κεφαλιά του Αμαρίλντο Σεφέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.