Έρβιστ Μετούσι ο πέμπτος για τη Νίκη

Ο Αλβανός Έρβιστ Μετούσι, που αγωνίζεται στα δεξιά της αμυντικής γραμμής, αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης μετά τους Κέρι, Φάμπιο, Δωματά, Μακενγκό, ενώ θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει και 12 παίκτες. Ο γεννημένος στο Ελμπασάν Μετούσι έπαιξε για πρώτη φορά πέρσι στη Γ’ Εθνική με τα Σέλλανα, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Νίκης από τα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Έρβιστ Μετούσι για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Έρβιστ Μετούσι είναι γεννημένος στις 13 Μαϊου 1991, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Ατρόμητο Παλαμά και στον Α.Ο. Σελλάνων, με τη φανέλα του οποίου τη σεζόν 2017-2018 είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με την επισημοποίηση της συμφωνίας ο 27χρονος αμυντικός δήλωσε στο www.nikifc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική και μεγάλη Νίκη Βόλου. Το όνομα, η ιστορία του συλλόγου, η καλή οργάνωση που βλέπω καθώς και η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο πρόεδρος κ. Ιμεράι έκαναν την απόφασή μου πολύ εύκολη. Εύχομαι και ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας».

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.