Εθνική Ελπίδων: στόχος το 2Χ2 στο κυνήγι της πρόκρισης

Με προπόνηση στο Armavir Stadium, όπου την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 13:30 θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία, ολοκλήρωσε η Εθνική Ελπίδων την προετοιμασία της για τον αγώνα, ο οποίος εντάσσεται στην 11η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2025.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποί συνθέτουν την αποστολή της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με Λευκορωσία και Ανδόρα. Οι δύο αναµετρήσεις είναι εξόχως σηµαντικές για την πορεία της Εθνικής, η οποία θέλει να εξαργυρώσει τα προηγούµενα θετικά αποτελέσµατα και να παραµείνει δυναµικά στο παιχνίδι της πρόκρισης (1η θέση) ή των µπαράζ για την τελική φάση (2η θέση).

Ο οµοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει των 2 κρίσιµων αναµετρήσεων ότι στόχο του αντιπροσωπευτικού µας συγκροτήµατος αποτελούν οι 2 νίκες που θα το διατηρήσουν σε τροχιά πρόκρισης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου:

«Πρόκειται για 2 εξαιρετικής σηµασίας αναµετρήσεις για την πορεία µας στον όµιλο. Αν θέλουµε να έχουµε ελπίδες για την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσουµε και τις 2, αρχής γενοµένης από την εκτός έδρας αναµέτρηση µε την Λευκορωσία. Φυσικά δεν µας απασχολεί η βαθµολογική θέση των αντιπάλων µας γιατί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όπως φάνηκε και στην 1η αναµέτρηση µε τη Λευκορωσία, στην οποία ήρθαµε ισόπαλοι 1-1. Μάλιστα στο τελευταίο της παιχνίδι λύγισε στο φινάλε (1-0) από την Κροατία, και αυτό δείχνει πόσο δυσκολοκατάβλητη και ανταγωνιστική οµάδα είναι και παράλληλα ενισχύει την υποχρέωσή µας να δώσουµε τα πάντα για τους 3 βαθµούς.

Είναι δεδοµένο ότι χρειάζεται σοβαρότητα και µαχητικότητα στο 100% από όλους µας για να επιτευχθεί ο στόχος των 2 νικών που θα µας διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης και πιστεύω ότι µε την προσήλωση στο τακτικό µας πλάνο θα τα καταφέρουµε. Είναι σηµαντικό ότι δεν αντιµετωπίζουµε προβλήµατα τραυµατισµών αλλά και ότι έχει καταφέρει να γίνει οµάδα το γκρουπ των παικτών που ξεκίνησε τα προκριµατικά πέρυσι. Πιστεύουµε ο ένας στον άλλον, ενώ υπάρχει απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της οµάδας. Με την απαιτούµενη συγκέντρωση και σοβαρότητα από όλους µας στις 2 αναµετρήσεις του Μαρτίου είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσµατα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.