Εθνική Γυναικών: Χωρίς Μάλτση και Φασούλα στην Ισπανία

Χωρίς τις Μάλτση και Φασούλα αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (7/09) η αποστολή της Εθνική γυναικών για την Ισπανία.

Από τις 22 έως τις 30/09 θα διεξαχθεί στην Τενερίφη το παγκόσμιο κύπελλο και από σήμερα ξεκινά για την γαλανόλευκη ο δεύτερος κύκλος των αγώνων προετοιμασίας της ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης που ακολουθεί.

Η Εθνική μπάσκετ γυναικών «πέταξε» για την Κάθερες, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις της σε τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα η Ισπανία, η Αργεντινή και το Πουέρτο Ρίκο.

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά θα παίξει το Σάββατο (8/9, 22:00) με το Πουέρτο Ρίκο και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ισπανία και Αργεντινή (8/9, 19:30), ανάλογα με τα αποτελέσματα των δύο αγώνων.

Οι δύο νικήτριες θα παίξουν στον τελικό του τουρνουά, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/9) στις 22:00, ενώ οι δύο ηττημένες θα παίξουν για την 3η θέση στις 19:30.

Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι: Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα.

Εκτός αποστολής έμειναν η Εβίνα Μάλτση και η Μαριέλλα Φασούλα για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.