Ετοιμάζεται για μετακόμιση ο Θησέας

Υβριδικό χλοοτάπητα θα αποκτήσει το γήπεδο της Αγριάς

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αγριάς είναι επιεικώς κακή και το ίδιο επισημαίνουν τόσο οι παίκτες του Θησέα όσο και οι αντίπαλοί τους που έχουν βρεθεί έως τώρα εκεί. Ωστόσο φαίνεται ότι δρομολογούνται εξελίξεις, αφού ήδη υπάρχουν επαφές προκειμένου το γήπεδο ν’ αποκτήσει υβριδικό χλοοτάπητα.

Έτσι, ο Θησέας ετοιμάζεται για… μετακόμιση, αφού αν κυλήσουν όλα ομαλά οι εργασίες στο γήπεδο της Αγριάς θ’ αρχίσουν τον ερχόμενο Μάρτιο. Ήδη υπήρξε μία συνάντηση μεταξύ μελών της διοίκησης με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ώστε το έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα αλλά και της τοποθέτησης υβριδικού να δρομολογηθεί. Ωστόσο θα πρέπει να διευκρινιστεί και που θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Θησέας μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Πιθανότερη επιλογή το Βασδέκειο, και σε δεύτερο χρόνο η Νεάπολη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Από εκεί και πέρα εξελίξεις για προπονητή δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο, αφού δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με τον Στέφανο Ξηροφώτο και συνεχίζεται η αναζήτηση για αντικαταστάτη του Κώστα Σταματίου. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας πάντως οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο Τάκης Αλιάτης, πρώην προπονητής και διοικητικός του Θησέα.

Ο Τάκης Αλιάτης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.