Ετοιμάζεται για την «πρώτη» η μπασκετική Νίκη-Ικανοποιημένος για την παραμονή ο Βρεττάς

Τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση των «κυανόλευκων»

Λίγα πράγματα έχουν ακόμη απομείνει για να κλείσει το ρόστερ της Νίκης Βόλου που θ’ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μπάσκετ της National League 1, με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών να πραγματοποιείται το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 28 Αυγούστου και ενώ ανανεώσεις και μεταγραφές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης έχει ανακοινωθεί ως πρώτος προπονητής, ενώ έχει γίνει γνωστή και η παραμονή των Κουτίνα, Βερτζάγια, Κωστούλα, Ιντό, Βλαχογιάννη και Βρεττά, ενώ επέστρεψε ο Φώτης Τάσσος. Από την άλλη, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις συμφωνίες με τους Γιάννη Γυφτάκη και Απόλλωνα Μισαηλίδη μεταξύ άλλων.

Η Νίκλη προσπάθησε να κρατήσει και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε, τους περισσότερους παίκτες του περσινού ρόστερ, ενώ στις λεπτομέρειες δεν πρόλαβε να διατηρήσει στις τάξεις της τους Σιπητάνο και Παπαδόπουλο. Πάντως παραμονές όπως αυτή του Βασίλη Βρεττά, δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας για τη συμμετοχή στην ομολογουμένως δυσκολότερη φέτος Β’ Εθνική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μου στον ιστορικό σύλλογο της Νίκης» τονίζει άλλωστε στο «Magnesiasports» ο Βασίλης Βρεττάς. «Εξάλλου, φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο το οποίο μας δίνει έξτρα κίνητρο. Όμως με τη στήριξη του κόσμου μας και με πολλή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι» αναφέρει επίσης.

«Ο Βασίλης αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα μας την περσινή σεζόν, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ, καθώς πέρα από τους 220 πόντους με 22 τρίποντα που σημείωσε, ήταν πρώτος σε τρεις στατιστικές κατηγορίες έχοντας 145 ριμπάουντ, 52 κλεψίματα και 15 τάπες σε 19 αγώνες» σημειώνει άλλωστε στην ανακοίνωση της ανανέωσης η Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα έπεται συνέχεια, με τους περισσότερους παίκτες να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου από την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.