Ετοιμάζεται για το χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών η Αργώ Βόλου

Για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου

Την ώρα που η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου 16/12 (17:00) με αντίπαλο τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στο Κλειστό της Αγριάς, για την 9η αγωνιστική της Α2 Εθνικής, οι υπεύθυνοι του συλλόγου ετοιμάζονται παράλληλα και για τη διοργάνωση του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου τουρνουά ακαδημιών, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Οι δράσεις του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, από 13:30 έως 16:00, ενώ στους αγώνες έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν τα αναπτυξιακά τμήματα των συλλόγων, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, ΓΣ Βόλου και ΓΣ Αλμυρού.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες υπολογίζονται σε 120-140 περίπου. Θα προσφερθούν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επίσης, θα συγκεντρωθούν αναγκαία είδη υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Καλούμε τους φιλάθλους της πόλης μας και τους φίλους της ομάδας να υποστηρίξουν την εκδήλωση συμβάλλοντας και στην ενίσχυση του Ορφανοτροφείου, ενισχύοντας και τη γυναικεία ομάδα στην αγωνιστική προσπάθειά της στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.