Ετοιμάζεται ο Γ.Σ. Βόλου

Μιας και κάποια πράγματα στον Αθλητισμό χαλαρώνουν, με την προσοχή όμως για τον κορωνοϊό να παραμένει αυξημένη, οι σύλλογοι και οι αθλητές ετοιμάζονται για την ερχόμενη Δευτέρα, να επιστρέψουν σε ένα ιδιότυπο καθεστώς λειτουργίας, το οποίο είναι σίγουρα καλύτερο από το τίποτα.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης, από Δευτέρα 18/5 θα μπορούν αθλητές και αθλήτριες από 13 ετών και άνω όλων των ερασιτεχνικών σωματείων και όλων των αθλημάτων να προπονούνται ατομικά σε ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις, ακόμη και να γίνει χρήση μπάλας. Οπότε ετοιμάζεται και ο ΓΣ Βόλου, φροντίζοντας να επανέλθουν οι εγκαταστάσεις του συλλόγου σε μία καλή κατάσταση.

«Σε μεγάλους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους θα έχουμε όριο ως 80 άτομα, σε ανοιχτούς και κλειστούς μικρούς αθλητικούς χώρους (γηπεδάκια μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ) ένα άτομο ανά 30 τετραγωνικά μέτρα περίπου. Έτσι οι αθλητές στίβου από 13 ετών να επικοινωνούν για ενημέρωση με τους προπονητές τους…» σημειώνει σε ανάρτηση ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Χιώτης. Άλλωστε, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, τις τελευταίες ημέρες τα χορτοκοπτικά πήραν… φωτιά(!) στον χώρο του ΓΣ Βόλου, όπως και όσα χρειάζονται για την καθαριότητα και τη φροντίδα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.