Έτσι γιόρτασαν την άνοδο τα κορίτσια της Νίκης (photos)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τα συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ

Η Νίκη με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο φάιναλ φορ του Τοπικού Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια και ν’ ανέβει στη Β’ Εθνική μετά το 3-0 σετ επί του Γ.Σ. Βόλου την Παρασκευή (3/4) στη Ν. Ιωνία, το 3-0 επί της Αναγέννησης Λιβαδειάς το Σάββατο (4/4) στο κλειστό της Πορταριάς και το 3-1 επί του Α.Ο. Σουφλαρίων σήμερα Κυριακή (5/4) πάλι στο κλειστό της Ν. Ιωνίας υπό τη θερμή υποστήριξη του κόσμου.

«WE ARE THE CHAMPIONS και… Β’ Εθνική ξαναερχόμαστε! Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθειά μας! Τα καλύτερα έρχονται!», αναφέρει στη σελίδα του το τμήμα βόλεϊ της Νίκης, ενώ η Ερασιτεχνική Νίκη συγχαίρει τις κυανόλευκες για την επιτυχία τους: «𝛵𝛼 𝜅𝛼𝜏𝛼𝜑έ𝜌𝛼𝜈𝜀

Τα κορίτσια μας έκαναν την υπόσχεση τους πράξη και κατέκτησαν την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία βόλεϊ.

Θερμά συγχαρητήρια από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου στον προπονητή μας Χρήστο Γαλαζούλα και στα κορίτσια μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που στήριξε την προσπάθειά τους.

Μαζί συνεχίζουμε…».

«Η κυανόλευκη οικογένειά μας γιορτάζει! Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας για την άνοδό της στη Β’ Εθνική!», αναφέρει η ΠΑΕ Νίκη.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ και στη διοίκηση του ερασιτέχνη, για την άνοδο. Τέτοιο πάθος θέλουμε να βλέπουμε από όλα τα τμήματα, τονίζουν οι Blue Angels 1994 «Β. Κωστής».

Δείτε πανηγυρικά στιγμιότυπα:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.