Euro 2020: Το πρόγραμμα της ημέρας (23/06)

Με τέσσερα ιδιαιτέρως σημαντικά και κρίσιμα ματς ολοκληρώνεται την Τετάρτη (23/06) η φάση των ομίλων του Euro 2020, απ’ όπου θα προκύψουν και τα τελευταία… κομμάτια στο παζλ της επόμενης φάσης. Η… αρχή γίνεται με τις αναμετρήσεις του 5ου ομίλου, όπου τα πάντα είναι ανοικτά.

Στην Σεβίλλη, η Σλοβακία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στις 19:00, ενώ στην Αγία Πετρούπολη, η Σουηδία θα παίξει κόντρα στην Πολωνία στις αναμετρήσεις που θα ανοίξουν την αυλαία της ημέρας. Οι «φούριας ρόχας» βρίσκονται σε δύσκολη θέση, μια και έπειτα από τις δύο ισοπαλίες στα πρώτα ματς βλέπουν το… φάσμα του αποκλεισμού να πλησιάζει επικίνδυνα, την στιγμή που οι Σλοβάκοι βολεύονται και με την ισοπαλία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σουηδία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16», αλλά θα παίξει για την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη, οι Πολωνοί μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ισπανία, θέλουν το πρώτο «τρίποντο» στην διοργάνωση, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τους «16».

Η αυλαία της ημέρας θα πέσει με τα ματς του… ομίλου του θανάτου. Στις 22:00 το ενδιαφέρον θα στραφεί στην Βουδαπέστη και το Μόναχο. Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Γαλλία. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης μετά την βαριά ήττα 4-2 από την Γερμανία αντιμετωπίζουν τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να προκριθούν, καθώς υπάρχει το σενάριο που τους αφήνει εκτός, σε περίπτωση ήττας με τουλάχιστον δύο τέρματα διαφορά.

Τέλος, στην Arena της Γερμανίας, τα «πάντσερ» υποδέχονται τους Ούγγρους. Οι γηπεδούχοι θέλουν το 2Χ2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση, την στιγμή που οι Μαγυάροι δείχνουν πως μόνο… εύκολος αντίπαλος δεν μπορούν να θεωρηθούν. Μάλιστα, κυνηγούν το… θαύμα για την πρόκριση σε περίπτωση νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.