Euroleague: Αναστολή στις ποινές που είχαν επιβληθεί στον Δ.Γιαννακόπουλο

Την αναστολή των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο sport.es ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα ο «ισχυρός άνδρας» της Euroleague αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκε ότι η κόντρα που είχαν ανήκει στο παρελθόν και ταυτόχρονα την αναστολή των ποινών που είχε τιμωρηθεί ο Δ.Γιαννακόπουλος από την διοργανώτρια αρχή.

«Βρέθηκα πρόσφατα στην Ελλάδα και είπα πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν», είπε ο Μπερτομέου και συνέχισε: «Την προηγούμενη σεζόν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε ανεπίτρεπτα πράγματα, για τα οποία του επιβλήθηκαν οι μεγαλύτερες κυρώσεις.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και εκείνος απολογήθηκε δημοσίως, αποδεχόμενος ότι έκανε λάθος. Αυτό ανοίγει την πόρτα για να αναστείλουμε τις κυρώσεις, όχι να τις συγχωρήσουμε. Και θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν κάνει πάλι κάτι ανάλογο», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague.

Να υπενθυμιστεί ότι ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού είχε κληθεί να καταβάλλει πρόστιμα-μαμούθ με αφορμή την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, ενώ ήταν τιμωρημένος.

Το τελευταίο εξ αυτών το δέχτηκε μετά τον δεύτερο προημιτελικό με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, ύψους 180.000 ευρώ, ανεβάζοντας το σύνολο στις 360.000!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.