Εβαλε έξι γκολ με δέκα παίκτες ο Σαρακηνός στον Πανιώνιο!

Φοβερός ο Σαρακηνός, ο οποίος, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 44’ λόγω αποβολής του Σταματίου και βρέθηκε να χάνει δευτερόλεπτα αργότερα με 0-1, κατάφερε να πάρει πανηγυρική πρόκριση με 6-2 επί του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας.

Στο 44’ ο Κιπτίου κέρδισε την αποβολή του Σταματίου και μετά την εκτέλεση του φάουλ ο Νικούδης με σουτ έβαλε μπροστά τον Πανιώνιο.

Στο 58’ο  Σπύρου με σέντρα-σουτ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-1 και στο 63’ ο Τσιανάκας με πέναλτι που κέρδισε ο Αγγελής σημείωσε το 2-1. Στο 65ο λεπτό με διαγώνιο σουτ ο Αραμπατζής έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Σαρακηνό, ενώ στο 68’ οι καταιγιστικοί γηπεδούχοι με τον Καραγιάννη, που πλάσαρε έπειτα από ασίστ του Αγγελή έγραψαν το 4-1. Στο 75’ ήταν η σειρά του Γκλαβίνη με σουτ από το ύψος του πέναλτι να βρει δίχτυα για το 5-1, ενώ στο 83’ με αυτογκόλ του Τσάνιου ο Πανιώνιος μείωσε σε 5-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Τσιανάκας, που πέρασε και τον γκολκήπερ Καγιάννη μετά από νέα ασίστ του Αγγελή.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γράντας, Σπύρου (60’ Ακριβούσης), Αγγελής, Τσάνιος, Σταματίου, Κατής, Τσιάνος (46’ Γκλαβίνης), Τσιανάκας, Καραγιάννης (71’ Στεργίου), Αραμπατζής (71’ Γιαουπλάρι), Δουλάς (46’ Ράπτης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαστεργίου): Καγιάννης, Ζάγκας, Σταμάτης, Μαρούφ, Δημητρίου, Νικούδης, Κιπτίου (70’ Πέππας), Φώτου Δ. (70’ Σαρρής), Καπάκης, Γκανιούρας (60’ Πέτσης), Καμινιώτης (25’ λ. τρ. Τάρε)

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.