Εξαιρετική η παρουσία του Κενταύρου Βόλου στο Ioannina Lake Run και στο Pinakates Trail Run

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η παρουσία του Κενταύρου Βόλου στη διοργάνωση του φετινού Ioannina Lake Run, το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν δυναμικό «παρών» σε όλες τις διαδρομές της διοργάνωσης, γεμίζοντας τους δρόμους των Ιωαννίνων με αγωνιστικότητα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ., ο Χρήστος Σατελιάν πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση, τερματίζοντας με τον εντυπωσιακό χρόνο 1:56:09 (κάτω από το φράγμα των 2 ωρών). Εξίσου εντυπωσιακές ήταν οι παρουσίες στα 10 χλμ., με τον Γιώργο Κώστα να σημειώνει χρόνο 42:47 και τη Σίσσυ Καυκούλα να ακολουθεί με 48:13.

Ο Γιώργος Παρίσσης, δρομέας με πρόβλημα όρασης, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι τα πραγματικά μάτια είναι αυτά της ψυχής. Με απόλυτη πίστη και δύναμη , διένυσε και τερμάτισε με επιτυχία την απαιτητική διαδρομή των 30 χιλιομέτρων του Ioannina Lake Run.

Δίπλα του, πολύτιμος συνοδοιπόρος και η απόλυτη στήριξή του σε κάθε βήμα, ο εξαιρετικός Γιάννης Μίγκας που τον βοήθησε να τερματίσει με χρόνο 3:21:35. Συνολικά, ο Κένταυρος εκπροσωπήθηκε επάξια και στις τρεις αποστάσεις (30χλμ., 10χλμ. και 5χλμ.), με όλους τους δρομείς να ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους με επιτυχία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών-τριών :

Διαδρομή 30 χλμ.

• Χρήστος Σατελιάν: 1:56:09

• Ζμας Γιάννης: 2:06:15

• Κρουσταλιάς Γιώργος: 2:19:38

• Παππάς Παναγιώτης: 2:24:11

• Γαλατσάνος Νικόλαος: 2:26:29

• Χαλαστάρας Κωνσταντίνος: 2:44:49

• Καντόλας Κώστας: 2:52:15

• Δημόπουλος Χρήστος: 2:57:20

• Βλαχόπουλος Σπύρος: 3:14:03

• Τσάγκαρης Ανδρέας: 3:15:44

• Παρίσσης Γιώργος: 3:21:35

• Μίγκας Ιωάννης: 3:21:35

• Οικονόμου Δημήτρης: 3:46:06

Διαδρομή 10 χλμ.

• Κώστας Γιώργος: 42:47

• Καυκούλα Σίσσυ: 48:13

• Σατελιάν Δημήτρης: 51:13

• Νικολάου Αθανάσιος: 54:14

• Οικονόμου Ηλίας: 59:08

• Καντόλα Ελένη: 1:03:10

• Δημουλά Μαρία: 1:07:08

• Τσάγκαρη Μαρία: 1:08:30

• Γούλα Χαρά: 1:11:00

• Σδράλλη Ευαγγελία: 1:33:27

Διαδρομή 5 χλμ.

• Ζαφειρίου Βασίλης: 29:47

• Φλέτσιος-Έξαρχος Άγγελος: 35:21

• Καντόλα Σμαράγδα: 39:42

• Λαΐου Αγγελική: 49:23

Pinakates Trail Run

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου , οι Πινακάτες Πηλίου γέμισαν χαμόγελα και αθλητικό πνεύμα στο 1ο Run Pelion-Pinakates Trail Run. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο “Οι Πινακάτες” υπό την αιγίδα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο Κένταυρος Βόλου πρόσφερε την στήριξή του στο οργανωτικό κομμάτι του αγώνα και παράλληλα έλαβε μέρος στον αγώνα. Οι συμμετοχές του:

Νίκος Κολίτσας

Σπύρος Βούλγαρης

Ευάγγελος Τελέγκας

Γιάννης Μαγκανάς

Νικόλαος Γεωργιάδης

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος

Θωμάς Κολτσαράς

Άγγελος Κολίτσας

Δήμητρα Κωνσταντίνου

Κώστας Σερβετάς

Οδυσσέας Μιχαλόπουλος

Σοφία Βούλγαρη

Vesuvio Ultra Marathon 2026

Το ίδιο Σαββατοκύριακο ο Κένταυρος είχε συμμετοχή και σε αγώνα εκτός συνόρων, με τον Μάρκο Βαξεβανόπουλο να τερματίζει με χρόνο 2:23:00 στη 2η θέση ηλικιακής κατηγορίας και 15ος στη γενική κατάταξη στον ορεινό αγώνα Spartacus Trail 21 χλμ +1.300μ., στο Εθνικό Πάρκο του Βεζούβιου με αφετηρία και τερματισμό το Κάστρο των Μεδίκων.

O Κένταυρος Βόλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τους δρομείς του για την προσπάθεια, το ήθος και το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν, τερματίζοντας για ακόμη μια φορά με το χαμόγελο στα χείλη. Φυσικά δίνει ραντεβού για τους επόμενους αγώνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.