Εξόρμηση χιλιάδων οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν μία από τις μεγαλύτερες εκδρομές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να βρεθούν πάνω από 10 χιλιάδες φίλοι και οπαδοί του, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Η «πράσινη» ΠΑΕ πήρε αρχικά 5 χιλιάδες εισιτήρια από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, αλλά δημοσιεύματα εκτιμούν ότι βάσει του ενδιαφέροντος που υπάρχει ήδη και καταγράφεται, ο αριθμός των οπαδών και φίλων των φιλοξενούμενων θα είναι τουλάχιστον διπλάσιος.

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και επικαλούμενος την ιδιότητα του δημάρχου Βόλου κάλεσε τους φίλους του Παναθηναίκού στον Βόλο να σεβαστούν τη φιλοξενία… « θέλω να απευθύνω έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να απολαύσουν την παραμονή τους στην όμορφη πόλη μας και να σεβαστούν την υποδοχή και τη φιλοξενία που θα τους επιφυλάξουμε, αφού δεν πρόκειται παρά για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα με μια ομάδα όπως ο Βόλος, που δεν έχει αντιπαλότητες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δημοσιεύματα παράλληλα αναφέρουν ότι λόγω του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου τα ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας αγγίζουν πληρότητα 90% και ότι ήδη πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού κλείνουν δωμάτιο στη Λάρισα! Μάλιστα έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια από την Καλαμάτα ως την Αλεξανδρούπολη….

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.