Ευχαριστημένος ο Π. Νάνης από το πρώτο νικηφόρο φιλικό του Γ.Σ.Α.

Μετά από έξι μήνες ο Γ.Σ. Αλμυρού αγωνίστηκε σε αναμέτρηση έστω και φιλική κόντρα στον Τελεθριακό Ιστιαίας, στο  πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην οποία ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αυτό ήταν το πρώτο τεστ για την ομάδα του Παναγιώτη Νάνη  απέναντι σε έναν αντίπαλο επίσης νεοφώτιστο στην κατηγορία, αλλά σε διαφορετικό όμιλο, τον οποίον και κέρδισε με 82-74.

Ο προπονητής του Γυμναστικού έμεινε ικανοποιημένος από το διάστημα στο 4ο δεκάλεπτο, που ενώ η ομάδα του βρισκόταν πέντε πόντους πίσω, με χαμηλό σχήμα κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει τη διαφορά, αλλά και να αποσπαστεί κατά 10 πόντους και τελικά να κερδίσει με +8.

Ο Παναγιώτης Νάνης δοκίμασε πολλά σχήματα και όλους τους παίκτες, 12 συνολικά (είχε και δύο απουσίες), και είναι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι αυτοί προσπάθησαν να τρέξουν παρά το ότι είναι κουρασμένοι από την προετοιμασία. Παράλληλα, είδε πράγματα και θετικά και αρνητικά, βγάζοντας το συμπέρασμα απολύτως φυσιολογικά γι’ αυτήν την εποχή ότι η ομάδα του έχει ακόμη δρόμο, για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και αρκετή δουλειά να κάνει, αλλά η διάθεση για να επιτευχθεί αυτό ήταν εμφανής από το πρώτο κιόλας φιλικό.

Την Τετάρτη ο Αλμυρός θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Ανάληψη, ενώ το Σαββατοκύριακο κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στο Βόλο, για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τελεθριακός να σημειωθεί ότι πήγε στον Αλμυρό με οκτώ παίκτες και με τον 38χρονο Σωκράτη Γκιζόγιαννη μεταξύ αυτών, που έχει περάσει από αρκετές ομάδες Α1, όπως τον Μακεδονικό, αλλά και της Α2.

Τα δεκάλεπτα: 28-25 , 41-42, 54-59, 82- 74

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.