Εύκολο 43-17 για τον Κένταυρο Αγριάς

Μετά από χρονικό διάστημα σχεδόν δύο μηνών, ο Κένταυρος Αγριάς κλήθηκε ν’ αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι και ανταποκρίθηκε επιτυχώς.
Η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετώπισε την Κοζάνη την περασμένη Κυριακή για την 10η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής χάντμπολ ανδρών και χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού επικράτησε με το ευρύ 43-17, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.
Η ομάδα της Κοζάνης αποτελείται από πολύ νεαρούς παίκτες, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της πόλης στην «παραγωγή» παικτών και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Η εξαιρετική δουλειά του Μάκη Μιχαηλίδη και των συνεργατών του γρήγορα θα καρποφορήσει και αποτελεί εχέγγυο για τη συνέχεια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες των Κρατήρα και Αναστασίου παίζοντας πολύ ώριμα και με ελάχιστα λάθη είχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι καταφέρνοντας να επιβάλουν πλήρως τον ρυθμό τους.
Ο Λαζάρου διατήρησε τα σκήπτρα στο σκοράρισμα με 13 τέρματα, τροφοδοτώντας παράλληλα με πολλές τελικές πάσες τους συμπαίκτες του, ενώ εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Καλαποδά, που πέτυχε 7 τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα στην άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση των Γραμματικόπουλου και Μετάνι. Επίσης, η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Μησιρλίδη έβαλε το αγωνιστικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα. Ο Εδεσσαίος πλέι μέικερ είναι φοιτητής στην πόλη μας και έδωσε το παρών στον αγώνα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον είχε κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός. Παρόλη την ατυχία του δεν σταμάτησε στιγμή να προσπαθεί, επανήλθε και έδειξε την ετοιμότητά του κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας.
Η επόμενη (11η) αγωνιστική είναι η τελευταία του πρώτου γύρου και ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου θα κληθεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει την ΑΕΠ Πανόραμα σε ένα ντέρμπι κορυφής. Οι Θεσσαλονικείς ακολουθούν κατά πόδας την ομάδα της Μαγνησίας στον βαθμολογικό πίνακα και με μια πιθανή επιτυχία τους θα καταφέρουν να «κλέψουν» τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Πεντάλεπτα: 6-1, 11-4, 16-5, 17-7, 23-12, 27-14 ημίχρονο, 28-14, 32-14, 35-16, 38-16, 40-17, 44-17.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ: Γκαμώτσος, Μηλιόρδος Δ., Καλαποδάς 7, Λαζάρου 13, Χαλκιάς 4, Ελευθεριάδης 3, Αντωνιάδης 2, Καρανάσιος 5, Ζαμάνης 1, Πάσχος 1, Μακρής, Μησιρλίδης 1, Γραμματικόπουλος 4, Μετάνι 3.
Δίλεπτα 4-3. Πέναλτι 2/2-0/0.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.