Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ, 3-1 τον ΝΠΣ Βόλος

Δεν δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ να κάμψει την αντίσταση του ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη 19η αγωνιστική της Super League, επικρατώντας με σκορ 1-3, ενώ είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είδαν να μην τους δίνεται ένα πέναλτι ενώ ακυρώθηκε και ένα γκολ ως οφσάιντ.

Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λόπες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Οικονόμου μόνος του από το σημείο του πέναλτι με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη για να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Σύντομα έγινε και το 0-2, και συγκεκριμένα στο 25’. Μετά από μια στημένη φάση του ΝΠΣ Βόλος που πέρασε άουτ, η ΑΕΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Κλωναρίδης έβγαλε την μπαλιά μέσα στην περιοχή, ο Φεράρι έκανε ένα κάκιστο διώξιμο στρώνοντας την μπάλα στον Αλμπάνη, ο οποίος πλάσαρε και πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.

Από την άλλη, στο 31′ καταγράφεται ανατροπή του Σιμάνσκι από τον Δημόπουλο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Τσαγκαράκη να χρησιμοποιεί το VAR και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Απλά μείωσε ο ΝΠΣ Βόλος

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με την ΑΕΚ να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, σύντομα έκανε και το 0-3 και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό. Ήταν τότε που η ΑΕΚ πήρε την κατοχή στον χώρο του κέντρου με Αλμπάνη και Σιμάνσκι, ο οποίος έβγαλε αριστερά στον Λόπες με τον Πορτογάλο να βγάζει τη συρτή σέντρα και τον Κλωναρίδη να πλασάρει για το 0-3! Παράλληλα, στο 60′ Ο Αλμπάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΝΠΣ Βόλος, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς η σημαία σηκώθηκε για οφσάιντ.

Οι ευκαιρίες ήταν παράλληλα αρκετές. Στο 65′ Αλμπάνης με μια ωραία κάθετη έβγαλε τον Σιμάνσκι τετ-α-τετ. Ο Πολωνός προτίμησε να πασάρει στον Ντέλετιτς, αλλά ο τελευταίος με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 77΄ο Λόπες έκανε τη σέντρα με τον Σιμόες να πιάνει την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το μόνο που κατάφερε ο ΝΠΣ Βόλος ήταν να μειώσει σε 1-3 στο 89ο λεπτό. Ο Λόπες δεν πρόλαβε τον Γκουαροτσένα, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Μπάρκα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (81′ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι (79′ Μπότος), Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης (61′ Ντέλετιτς).

ΝΠΣ Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμουρό (26’ Οικονόμου), Δημόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι (66′ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Ζοάο (46′ Τόρες), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.