Εύκολο μεσημέρι για τον Ολυμπιακό Βόλου, 6-0 την Ακρόπολη

Για την 24η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΘ

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε εύκολο έργο στο γήπεδο του Σέσκλου απέναντι στην Ακρόπολη, σε βάρος της οποίας επικράτησε 6-0 για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, διατηρώντας έτσι τη διαφορά των πέντε βαθμών από τη δεύτερη στη βαθμολογική κατάταξη Αγία Άννα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μόλις έναν βαθμό στα παιχνίδια που ακολουθούν με Σαρακηνό και Α.Ο. Σκιάθου, για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής 2023-24 και να επιβεβαιώσει και τυπικά τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, με την κλήρωση του προγράμματος να διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκειά της, με την Ακρόπολη να μην μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Ξεκάθαρο προβάδισμα

Ήταν στο 7′ της αναμέτρησης, όταν άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Τζινιέρη να προσπαθεί να διώξει την μπάλα με το κεφάλι στέλνοντάς την όμως στα δίχτυα της Ακρόπολης για το 0-1.

Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν άργησε να διπλασιάσει τα τέρματα του, καθώς στο 15′ μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ της Ακρόπολης, ο Σέττος σούταρε για το 0-2, με τους γηπεδούχους ωστόσο να διαμαρτύρονται, θεωρώντας ότι ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν κανέναν λόγο να βιάζονται και να αγχώνονται, με τους παίκτες της Ακρόπολης στις περισσότερες φάσεις να μην μπορούν να περάσουν μπροστά από το κέντρο του γηπέδου. Στο 43′ από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε το τρίτο του τέρμα, με τον Ζέρη να κάνει το σουτ, για να φύγει η μπάλα από τα χέρια του Βίτσου και να γίνει έτσι το 0-3.

Τα γκολ και η εστία… Πύργος της Πίζας!

Ο Ολυμπιακός Βόλου έψαχνε κι άλλο γκολ από την αρχή του δεύτερου μέρους, έχοντας δοκάρι με τον Αναστασίου στο 53′, μετά από δυνατό σουτ του παίκτη των «ερυθρόλευκων», που είδε την μπάλα να σταματάει στην οριζόντια δοκό της εστίας του Βίτσου, προκαλώντας μάλιστα και την… κλίση του δεξιού κάθετου δοκαριού, με την εστία να είναι σαν τον Πύργο της Πίζας για το υπόλοιπο του αγώνα!

Τελικά ήταν η σειρά του Βλάχου να σκοράρει για το 0-4 στο 57′, μετά από σέντρα του Αναστασίου και σουτ από κοντινή απόσταση, με την Ακρόπολη όμως και πάλι να διαμαρτύρεται για οφσάιντ. Εννιά λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 66′, ήρθε και το 0-5 με τον Ματτέα να βγάζει τη σέντρα από δεξιά και τον Σιόβα που είχε περάσει ως αλλαγή να πετάγεται στην πορεία της μπάλας, για να σκοράρει κι αυτός με τη σειρά του.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον νεαρό Ζάχο στο 86′ που με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά πλευρά του Βίτσου για να κάνει το 0-6, σκορ που ήταν και το τελικό στην αναμέτρηση.

Ακρόπολη Σέσκλου: Βίτσος, Πούλιος, Πασιάς, Στρούγγης, Γκάγκας Σ.Κ., Κολημήτρας Κ. (60′ Χρυσαφόπουλος), Τζινιέρης (60′ Παγώνης), Κολημήτρας Α., Δανιλόπουλος, Αξιώτης (75′ Κουκουβίνος), Γκάγκας Σ.Κ.

Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Κακάμης (46′ Νούσιος), Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αναστασίου (73′ Ζάχος), Ματτέα, Κυρίτσης (61′ Σιόβας), Βλάχος (61′ Καρατσόλης), Ζέρης, Σέττος (46′ Κατσαγεωργίου).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.