Φασούλας: «Αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης Βασιλακόπουλου η μη διεξαγωγή εκλογών»

Αποκλειστικό υπεύθυνο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο «έδειξε» η παράταξη Φασούλα σχετικά με την νέα αναβολή και την εκ νέου καθυστέρηση διεξαγωγής εκλογών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H Ελληνική Ομοσπονδία είναι η μόνη αθλητική ομοσπονδία που δεν έχει κάνει αρχαιρεσίες με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης Βασιλακόπουλου της οποίας εμφανίζεστε ως συνεχιστής. Την 31/3/2021 αναβάλατε τις εκλογές με αστείες προφάσεις ενώ την 30/5/2021 προκαλέσατε την παρέμβαση της Δημόσιας Αρχής με το τρόπο και το τόπο που αποφασίσατε να διεξάγετε τις τάχα δημοκρατικές εκλογές που ευαγγελίζεσθε.

Σταματήστε λοιπόν τα διαδικαστικά παιχνίδια τα οποία ο κόσμος του μπάσκετ κουράστηκε να παρακολουθεί και μην στέλνετε επιστολές δήθεν πολιτικού πολιτισμού κάνοντας υποδείξεις σε ανθρώπους που υπηρετούμε και αγαπάμε αποδεδειγμένα το άθλημα επί δεκαετίες. Μονή λύση η διεξαγωγή νόμιμων εκλογών. Μόνο έτσι θα τερματιστεί η νοσηρή αυτή περίοδος για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η επί δεκαετίες διοίκηση της Ομοσπονδίας και εσείς προσωπικά ως συνεχιστής της».