Φιλικά στο Μουζάκι έδωσαν οι “μικροί” της Αγριάς στο μπάσκετ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Φιλικά στο Μουζάκι έδωσαν οι “μικροί” της Αγριάς στο μπάσκετ, με τους “κιτρινόμαυρους” να τονίζουν σε ανακοίνωσή τους: “Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγριάς θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Γ.Σ. Μουζακίου για την εξαιρετική φιλοξενία και την πρόσκληση στους φιλικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 13/6/26.

Ήταν μια υπέροχη αθλητική ημέρα, γεμάτη μπάσκετ, χαρά και όμορφες στιγμές για τα παιδιά μας, μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οργανωμένο περιβάλλον.

Μετά τους αγώνες, η αποστολή μας μεταφέρθηκε στο Κτήμα Χαλίλι, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φαγητό τους και να παίξουν ελεύθερα στους χώρους του κτήματος, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκδρομή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους γονείς που μας συνόδευσαν και στήριξαν την προσπάθεια, καθώς και στους μικρούς μας αθλητές που έδειξαν άψογη συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τέτοιες συνεργασίες δυναμώνουν τον αθλητισμό και δημιουργούν πολύτιμες εμπειρίες για τα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε όλους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.