Φιλική νίκη για τον Διαγόρα με 2-0 επί του Ηρακλή Λάρισας

Η ενδεκάδα του Διαγόρα στο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας

Μπορεί να έχει ακόμη ελλιπές ρόστερ, αλλά ο Διαγόρας έδειξε πολύ καλά δείγματα στο πρώτο του φιλικό απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, τον οποίον κέρδισε στο γήπεδο του Στεφανοβικείου με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν παραπάνω λύσεις και έκαναν περισσότερες αλλαγές, όντας και πιο έτοιμοι, αφού ξεκίνησαν πιο νωρίς προετοιμασία, είχαν σε μεγάλο διάστημα του αγώνα μία ανούσια κατοχή μπάλας. Αντίθετα η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα είχε τα δύο γκολ, που μπήκαν στην αρχή και το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ θα μπορούσε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ στη συνέχεια. Χαρακτηριστικό των γηπεδούχων το συνεχόμενο πρέσινγκ από όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως θέσης.

Ο Μιχάλης Ζιώγας ξεκίνησε με τους Κουτσιρίμπα κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά ήταν οι Καραμπούζης, Αλεξίου, Πρασσάς και Σπαθής. Στο κέντρο Σπύρος Καραπλιάγκος και Παπαγεωργίου ήταν οι αμυντικοί μέσοι, δεξιά τοποθετήθηκε ο Τανός, αριστερά ο Κουβελάς και πίσω από τον φορ Αλαμάνη ο Καραμανλής, ο οποίος από το 25’ άλλαξε αμοιβαία θέση με τον Κουβελά.

Το 1-0 έγινε στο 4’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Παπαγεωργίου, ενώ στο 44’ διαμορφώθηκε με υπέροχη κεφαλιά του Καραμπούζη έπειτα από σέντρα του Σπαθή το 2-0. Στο 85’ η κεφαλιά του Σεραφείμ Τανού πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι κι έτσι δεν έγινε το 3-0. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν εκατέρωθεν κάποιες λιγότερο σημαντικές ευκαιρίες, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Για τους Σπαθή και Αλεξίου, που θα αφήσουν μετά από χρόνια τον Ρήγα, απομένει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Διαγόρα, ενώ ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί και η απόκτηση του νεαρού Τανού. Σε ό,τι αφορά τον Λάιο, λόγω στρατιωτικής θητείας θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία.

Σίγουρα, ο Διαγόρας χρειάζεται κάποιες προσθήκες, που είναι προγραμματισμένες να γίνουν, αλλά τα πρώτα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά και με τον ερχομό κι άλλων παικτών θα ισχυροποιηθεί ακόμη πιο πολύ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Αλεξίου, Πρασσάς, Σπαθής, Σπ. Καραπλιάγκος, Παπαγεωργίου, Τανός, Κουβελάς, Καραμανλής, Αλαμάνης

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Καλύβας, Κώστας Καραπλιάγκος, Σιγαλάκος, αλλά και οι τερματοφύλακες Τσιότρας και Κουτσιαρής

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπιμπής, Κρίτσας (46’ Αλεξανδρής), Τσακάλι, Τάρτας, Γιαννακόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Χρηστίδης, Ζαφειρίου, Νάστας, Κακαβίτσης

Κατά τη διάρκεια της επανάληψης αγωνίστηκαν και οι: Παπαγιάννης, Σπηλιόπουλος, Ριζόπουλος, Χουλιαρόπουλος, Παπαδάκος, Τσαπατώρης, Αθανασιάς, Γκουλοβάγκας

*Πηγή φωτό: diagorasstef.blogspot.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.