Φιλική νίκη του Διαγόρα επί του Τοξότη Βόλου

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Διαγόρα Στεφανοβικείου και οι ποδοσφαιριστές του Τοξότη Βόλου στο μεταξύ τους φιλικό, με το σύνολο του Στέλιου Αρσένου να επικρατεί 2-0.

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο Διαγόρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Ιωάννου να σπρώχνει την μπάλα που βρισκόταν πάνω στη γραμμή και να τη στέλνει στα δίχτυα του  τερματοφύλακά του.

Στο 77’ της αναμέτρησης ο Διαγόρας έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό, με τον Μπλέντι να βγάζει τη σέντρα και ο επερχόμενος Καραμπούζης από δεξιά να σημειώνει το γκολ με κεφαλιά.

Για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου αγωνίστηκαν στη βασική ενδεκάδα οι Χάμος, Καραμπούζης, Γαλανόπουλος, Σπαθής, Κουρούμαλος, Ζενούνης, Καραμανλής, Μπλέντι, Σιόβας, Κουβελάς, και Κυρίτσης Γ.

Στο δεύτερο ημίχρονο συμμετείχαν επίσης οι Παπαγεωργίου, Κυρίτσης Θ. και Σπαθούλας (υπό δοκιμή από την Κ19 της Λαμίας).

Για τον Τοξότη Βόλου ξεκίνησαν οι Μπράνος, Λέτσος, Ιωάννου, Πελεκούδας, Γεωργουλάκος, Σκλαπάνης, Ντίτσιος, Χονδρογιάννης, Δενελάβας Λ., Παπουτσής και Κωνσταντάκος. Επίσης χρόνο συμμετοχής πήραν οι Κόκκαλης, Νταγκούλης, Δεμίρης, Σαρρής, Παρασχούδης και Δενελάβας Ν.

Στο πρόγραμμα του Διαγόρα Στεφανοβικείου υπάρχει τώρα το φιλικό του Σαββάτου με τον Αετό Μακρυχωρίου Λάρισας. Από την άλλη ο Τοξότης Βόλου έχει το Σάββατο ένα ακόμη φιλικό το ερχόμενο Σάββατο επίσης στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.