Φιλική νίκη του Ρήγα επί του Γ.Σ.Α. (φωτογραφίες)

Με 1-2 επικράτησε ο Ρήγα του Γ.Σ.Α. στο φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σιόβα στο 25’ για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με προβολή του νεαρού Μπασαγιάννη στο 43’, μετά από σέντρα του Αραπίτσα από πλάγια δεξιά.


Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 75’ ο Σιόβας με δυνατό γυριστό βολέ από αριστερά –με το δεύτερο προσωπικό του γκολ- νίκησε τον Γώγο που μόλις είχε πάρει τη θέση του Μάνου. Οι δύο προπονητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα, ενώ χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.
Η αρχική ενδεκάδα για τον Γ.Σ.Α.: Μάνος, Λάμπος, Κόκκαλης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Καρράς, Μπασαγιάννης, Τετριμίδας, Αραπίτσας, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γώγος, Σιούτης, Μπένος, Τιμπλαλέξης, Κουτσουράκης, Μαυρογένης, Χριστοφορίδης και Μαυρογένης.
Η αρχική ενδεκάδα για τον Ρήγα Φεραίο: Φώτο, Αποστολίδης, Σταματίου, Φιλοσόγλου, Χότζα, Παπαδανιήλ, Πατσής, Φούκης Βαϊόπουλος, Σιόβας, Τσακίρης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σταματόπουλος, Σπαθής, Μπαλαμώτης, Γλάρος, Γεωργακόπουλος, Πούλιος και Χασάπης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.