Φιλικό για το Αναπτυξιακό της ΕΟΚ στη Νίκαια

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, η ΕΣΚΑΘ καλεί αθλητές (γεννηθέντες τα έτη 2007 και 2008), σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας Λάρισας την Πέμπτη 20/10, από τις 16:00 έως και τις 18:00.

Οι αθλητές παρακαλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά νωρίτερα από την ορισμένη. Από πλευράς Μαγνησίας γεννηθέντες το 2008 καλούνται οι Δαλούκας (Ολυμπιονίκης Βόλου), Παρασκευόπουλος (Elit Academy) και Λογοδότης. Επίσης από τον νομό Λάρισας έχουν κληθεί εννέα αθλητές, από τον νομό Καρδίτσας ένας αθλητής και από τον νομό Τρικάλων άλλοι τρεις αθλητές.

Για τους γεννηθέντες το 2007 καλούνται από τη Μαγνησία οι Ανδρεαδάκης (BC Volos) και  Σελιτσιανιώτης (Αιολικός). Στους κληθέντες του 2007 συμπεριλαμβάνονται επίσης οκτώ αθλητές από τον νομό Λάρισας, τέσσερις από τον νομό Καρδίτσας και δύο από τον νομό Τρικάλων.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί κάποιος αθλητής να παρευρεθεί στην προπόνηση, παρακαλείται να ενημερώσει άμεσα το σωματείο του, που φέρει την ευθύνη να ενημερώσει αντίστοιχα τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Δημήτρη Σταυρόπουλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.