Φλίγκος: “Κάποιοι μπορεί να χαίρονται και κάποιοι μπορεί να λυπούνται”

Ο Κώστας Φλίγκος περιμένει να ξεπρηστεί το πόδι του και μετά θα επισκεφτεί γιατρό στον Βόλο, για να δει πότε θα μπορέσει να αποθεραπευθεί και πόσες μέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Θυμίζουμε ότι στα πρώτα λεπτά του φιλικού ματς με τα Σέλλανα την Τετάρτη δέχτηκε χτύπημα με τις τάπες από τον Αρχοντή, που του προκάλεσε μία μεγάλη πληγή πάνω από τον αστράγαλο, αλλά οι εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο Καρδίτσας έδειξαν ότι δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό.

Παράλληλα και  ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά το αρχικό σοκ και τον έντονο πόνο έπειτα από το σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε και αφού παρακολούθησε το πρώτο μέρος της φιλικής αναμέτρησης, είδε ότι μπορεί να πατήσει το πόδι και πήρε το πρώτο θετικό σημάδι ότι δεν είχε συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε μαζί με τον γενικό αρχηγό, Γιάννη Θεοδωρίδη, το Νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε υποστεί κάποια μεγάλη ζημιά. Πάντως, ο αντίπαλος που προκάλεσε τον τραυματισμό του ζήτησε συγγνώμη και ευτυχώς που δεν τον βρήκε λίγα εκατοστά πιο δίπλα, δηλαδή στον τένοντα, ενώ ήταν τόσο δυνατό το μαρκάρισμα που πολλοί φοβήθηκαν για κάταγμα.

Το μήνυμα στο facebook

Τελικά, ο έμπειρος επιθετικός αποδείχτηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και το λιγότερο ήταν ότι δεν πρόλαβε να δείξει πράγματα στον προπονητή του στη νέα θέση που τον δοκίμασε, αυτή του δεξιού εξτρέμ. Πάντως ήταν χαρακτηριστικό αυτό που έγραψε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Κάποιοι μπορεί να χαίρονται και κάποιοι μπορεί να λυπούνται. Ένα είναι όμως: θα γυρίσω πιο δυνατός, να είστε σίγουροι».

Στο φιλικό με τα Σέλλανα εκτός από τη δοκιμή Φλίγκου στη δεξιά πτέρυγα, που δεν πρόλαβε να γίνει, είχαμε και μία άλλη ενδιαφέρουσα δοκιμή, αυτή του Ρόκα σε θέση αριστερού μπακ, θέση που τον έχουν δει να αγωνίζεται οι φίλοι του Ολυμπιακού  Βόλου, όταν η ομάδα ήταν στη Σούπερ Λιγκ και φυσικά είναι μία θέση που γνωρίζει εξίσου καλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.