Φωνάζει για διαιτησία και φιλοξενία η Αργώ, μετά την ήττα 3-2 σετ από τον Περσέα

Eνώ εξετάζει και το ενδεχόμενο καταγγελίας στην ΕΟΠΕ

Παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό στην έδρα του Περσέα, με το 3-2 σετ να αφήνει σχετικά πικρή γεύση. Ωστόσο η συμπεριφορά των διαιτητών αλλά και η στάση μελών της αντίπαλης ομάδας, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Αργούς προκαλεί θυμό, και πιθανότατα θα υπάρξουν και κινήσεις με καταγγελία προς την ΕΟΠΕ!

Οι γηπεδούχες επικράτησαν στο πρώτο σετ 25-19, ωστόσο η Αργώ αντέδρασε για να κάνει το 1-1 με 16-25. Ο ΟΠΑΘ Περσέας πήρε το προβάδισμα 2-1 χάρη στο 25-22 του τρίτου σετ, όμως η Αργώ και πάλι επανήλθε χάρη στο 25-27 του τέταρτου μέρους. Οπότε όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.

Η συμπεριφορά δεν ήταν η δέουσα όπως υποστηρίζουν μέλη της Αργούς από εκεί και πέρα και από την πλευρά του πάγκου και του προπονητή των φιλοξενούμενων, ενώ στέκονται στις αδικαιολόγητες όπως τις χαρακτηρίζουν κόκκινες κάρτες στον προπονητή της βολιώτικης ομάδας, Βαγγέλη Σταθόπουλου και της αρχηγού της, Μαρίνας Αργυροπούλου, καυτηριάζοντας και την απάθεια που εντοπίζουν στη συμπεριφορά των διαιτητών. Οπότε η λύση της καταγγελίας προς την ΕΟΠΕ μοιάζει σχεδόν σίγουρη από πλευράς Αργούς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.