Γ. Κουτσούκης: «Η Νίκη ρολάρει και μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος»

Τηλεφωνική παρέμβαση στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης έκανε ο κ. Γ. Κουτσούκης, β’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. της Νίκης. Αρχικά επισήμανε πως λόγω των πολλών θεμάτων που έπρεπε να διευθετηθούν, η περίοδος που πέρασε ήταν δύσκολη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νίκη μετά τη συναυλία του Γ. Πάριου, θα ρολάρει, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σε όλα τα επίπεδα και τα πάντα θα μπουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Μάλιστα ζήτησε στο φιλικό του Σαββάτου με τη Βέροια να κατακλυστεί το Π. Μαγουλάς, «όχι μόνο για να δούμε τη Νίκη, αλλά και για να τιμήσουμε τον Αλέκο Βοσνιάδη και τον Κώστα Βελιτζέλο», όπως ανέφερε.

Σ’ ό,τι αφορά την κλήρωση που γίνεται την Πέμπτη ευχήθηκε να είναι γούρικος ο Αντώνης Ακτσιαλής, που θα εκπροσωπήσει την ομάδα, ενώ για τα διαρκείας είπε: «Στις 31 του μηνός τελειώνει η προθεσμία για τα διαρκείας. Θα ήθελα να εξαντλήσουμε τα λίγα που έχουν απομείνει. Δεν ξέρω αν θα δοθεί παράταση. Είναι πολύ μικρός ο αριθμός των διαρκείας για το τεράστιο μέγεθος αυτής της ομάδας»

Τέλος για τη διάθεση των εισιτηρίων της συναυλίας με τον Γιάννη Πάριο, υπογράμμισε: «Απ’ ότι γνωρίζω έχει ξεκινήσει καλά η προπώληση. Είναι θέμα δικό μας να γεμίσουμε το γήπεδο. Αν έρθουν μόνο οι γονείς των παιδιών που είναι στη Νλικη, το γήπεδο γέμισε. Από κει και πέρα από μόνος του ο Πάριος θα φέρει 3.000 κόσμο. Λογικά θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Το θέμα είναι να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, γι’ αυτό θα υπάρχουν και 2.5000 θεατές μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστώ και τον Απ. Κουκουτή που ασχολείται με το θέμα της ΔΕΗ, για να γίνει καινούργιο ηλεκτρολογικό σχέδιο, γιατί χρειάζονται άλλα πράγματα για τη συναυλία και για μπορεί να στήσει τα μηχανήματά του ο Γιάννης Πάριος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.