Γαρυφαλλόπουλος: «Είμαστε σκασμένοι και άδειοι ψυχολογικά»

Ότι η αποβολή του ήταν άδικη και πως είναι σκασμένος με την αποβολή του και το αποτέλεσμα, τόνισε στο magnesiasports μετά το τέλος του αγώνα με την Αμβρακία στην Άρτα ο επιθετικός της Νίκης, Τόλης Γαρυφαλλόπουλος. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Φάγαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα σε δύο αδράνειες. Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, γιατί ήρθαμε καθαρά για τη νίκη. Είμαι σκασμένος, δεν ξέρω τι να πω. Νιώθω αδικημένος με την αποβολή μου. Ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή, που είπε ότι τον έφτυσα. Εγώ δεν είχα καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που ο αντίπαλός μου με έβριζε και απλώς τον αγνόησα.

Είμαστε άδειοι ψυχολογικά. Έχουμε αντέξει και έχουμε περάσει πολλά. Αυτό μας επηρεάζει και αγωνιστικά και βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε σκασμένοι πραγματικά, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε δεθεί με την ομάδα. Οι παίκτες της Νίκης είμαστε αυτή τη στιγμή μία οικογένεια. Κακά τα ψέματα, έχουμε κάνει άθλους. Είμαστε στεναχωρημένοι.

Έχουμε ορκιστεί να τελειώσουμε τη χρονιά. Δε θ’ αφήσουμε έτσι τη Νίκη Βόλου. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και ελπίζουμε και με τον Πιερικό να είναι στο γήπεδο. Εγώ δυστυχώς δε θα είμαι λόγω της κόκκινης κάρτας που άδικα πήρα. Στήριξτέ μας παιδιά!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.