Γενική συνέλευση και εκλογές για την ΕΣΠΕΚΕΛ

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στη Λάρισα

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, οπότε και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΣΠΕΚΕΛ, τα μέλη σωματεία της καλούνται σε τακτική γενική συνέλευση το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 17:00, και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας το Σάββατο 4 Ιουνίο και ώρα 18:00 , στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ στη Λάρισα (Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης).

Τα θέματα ημερησίας διάταξης έχουν ως εξής:

-Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

-Εκλογή 3 μελών εφορευτικής επιτροπής

-Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του ΔΣ και έξι τακτικών μελών και αναπληρωματικών μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και τριών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής.

Οι υποψηφιότητες για τη θέση μέλους του ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής προτείνονται εγγράφως δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν από την ορισθείσα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης (έως 25-5-2022).

Επίσης σημειώνεται ότι εναλλακτικά και σε περίπτωση που λόγοι που αφορούν σε μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας επιβάλλουν διαφορετικό τόπο ή τρόπο σύγκλησης και διενέργειας της Γενικής Συνέλευσης, όπως π.χ. με τη χρήση πρόσφορων ψηφιακών μέσων για την απομακρυσμένη συμμετοχή των αντιπροσώπων των σωματείων/μελών της Ένωσης, το ΔΣ θα ενημερώσει εγκαίρως τα σωματεία, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση τη διαφάνεια και το αδιάβλητο των διαδικασιών, σύμφωνα με την κειμένη νομοθεσία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.