Γεωργιάδης: «Ο Τζιώρας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας» (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης μετά το 3-0 επί του Αστέρα Β’

Αναπόσπαστο κομμάτι της Νίκης χαρακτήρισε τον Χρήστο Τζιώρα στις δηλώσεις του ο Κώστας Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο ματς της χρονιάς με τον Αστέρα Τρίπολης Β’.

Αρχικά o προπονητής της Νίκης τόνισε ότι ήταν μία χρονιά που τέθηκαν υψηλοί στόχοι και μία χρονιά αναγέννησης της ομάδας και πως είναι χαρούμενος που έκλεισε με μία μεγάλη νίκη βάσει παραγωγικότητας που είχαν οι κυανόλευκοι.

Παράλληλα, ανέφερε πως το αγωνιστικό κομμάτι σήμερα περνά σε δεύτερη μοίρα, ευχαριστώντας κατά σειρά τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου, για τον οποίον τόνισε ότι έδωσε ξανά το όνειρο στην ομάδα, για να πετύχει κάτι υψηλό, τον Βασίλη Βενέτη, τους ποδοσφαιριστές, που έδωσαν, όπως σημείωσε, μία τεράστια μάχη, τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ, τους φροντιστές, τους ανθρώπους στα γραφεία, το ιατρικό τιμ, τους υπεύθυνους επικοινωνίας, τους δημοσιογράφους και τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, στον οποίον έκανε ιδιαίτερη μνεία (σ.σ. αφού είχαν κλείσει οι κάμερες).

Ευχαρίστησε και τους φιλάθλους, που πιστεύει ότι αναγνωρίζουν το μεγαλείο της φετινής προσπάθειας, για την οποία είπε ότι πρέπει να είναι η βάση για την επόμενη χρονιά, ενώ συμπλήρωσε ότι πρέπει να κοιτάνε όλοι στη Νίκη να κάνουν τη δική τους αυτοαξιολόγηση και τι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο, για να προσθέσει: «Υπάρχουν πολλά κομμάτια που λάμπουν, αλλά θα μπορούσαν να έχουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Τη λειτουργία της φετινής χρονιάς θα τη δείξει η επόμενη μέρα κι αν θα μας κάνει σοφότερους.

Για το δικό του μέλλον δήλωσε: «Υπάρχει ένας ακόμη χρόνος συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι εδώ, για να το τηρήσουμε».

Για το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης Β’: «Είχα πει στα παιδιά να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με ένα μεγάλο σκορ. Παραμείναμε σοβαροί, όταν χάσαμε την άνοδο κι αυτό δείχνει την πίστη στη δουλειά μας».

Για το αντίο του Χρήστου Τζιώρα: «Είμαι υπερήφανος για όλους τους παίκτες. Με τον Χρήστο πρώτη φορά συνεργαζόμαστε. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και είναι και η θέση του τέτοια που, όταν σκοράρει, δίνει μεγάλη χαρά. Είναι ένας αυθόρμητος χαρακτήρας, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό για τη Νίκη και ουσιαστικά, παρόλο που δεν είχε πάρα πολύ χρόνο, στάθηκε πάρα πολύ κοντά στην ομάδα και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Είμαι σίγουρος για το πώς θα πράξει».

Όπως πληροφόρησε ο κ. Γεωργιάδης, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως το τέλος Απριλίου, δίνοντας μάλιστα βάση και στην Κ19.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.