Για έβδομη χρονιά η εκδήλωση του B.C. Volos υπέρ της Πίστης

Την καθιερωμένη εκδήλωση, που θα γίνει για έβδομο συνεχόμενο χρόνο, για τη στήριξη της Πίστης θα διοργανώσει και φέτος το Σάββατο (18/5) το B.C. Volos. Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:

“Η ομάδα μας για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ το Σάββατο 18 Μαΐου στο PUERTO CAFÉ στην παραλία της πόλης μας σε συνεργασία με το ίδρυμα “ΠΙΣΤΗ”, που φροντίζει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.

Στη γιορτή θα τιμηθούν οι παίκτες της ανδρικής μας ομάδας για την παραμονή τους στην Α2 ΕΣΚΑΘ, η εφηβική ομάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης του εφηβικού πρωταθλήματος του Νομού μας, οι παίκτες των τμημάτων Α’ παιδικού για την συμμετοχή τους στο παιδικό πρωτάθλημα, οι παίκτριες της ομάδας των κορασίδων μας για την κατάταξη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα καθώς και οι Πλιάτσικας Νίκος (πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στο ανδρικό και εφηβικό πρωτάθλημα) και Σταύρου Στέλιος (πρώτος σε προπονήσεις παίκτης της ομάδας μας σε ανδρικό και εφηβικό).

Επίσης θα γίνει και λαχειοφόρος, όλα τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην “ΠΙΣΤΗ”, όπως και ένα μέρος από τις εισπράξεις του “PUERTO CAFÉ”.

H ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, όλες τις επιχειρήσεις για τα δώρα που πρόσφεραν, το “Puerto Café” για τη συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια, την κ. Ελένη Ζαχαριάδου για την συνεργασία εκ μέρους της “ΠΙΣΤΗΣ” καθώς  και όσους μας βοήθησαν να δώσουμε χαμόγελα και ελπίδα στα παιδάκια της ΠΙΣΤΗΣ που το έχουν ανάγκη…

Η εκδήλωση θ’ αρχίσει στις 7 μ.μ και καλούμε όλη την πόλη να είναι εκεί μαζί μας, για να προσφέρουμε χαμόγελα και χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη…

Επίσης σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου η ομάδα μας δίνει φιλανθρωπικό παιχνίδι για την “ΠΙΣΤΗ” στο κλειστό Γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος” με αντίπαλο την ομάδα του 1ου ΓΕΛ. Ν. Ιωνίας Βόλου (πρωταθλήτρια Λυκείων αγορίων Θεσσαλίας 2019).

Τηλ. Επικοινωνίας:6946284232-6973881647-6987048486, τηλ. ΠΙΣΤΗΣ 6984530469)”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.