Για την Παρασκευή μετατίθενται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Για την Παρασκευή 21/7, όταν και θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μετατίθενται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου, με την ανακοίνωση να επισημαίνει: «Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στις 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου».

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση για τη σύνθεση της νέας Δ.Ε., για ανανεώσεις παικτών, για μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου ή ακόμη και για αποδεσμεύσεις, αν και αρκετοί παίκτες έχουν αποχαιρετήσει και έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Αυτό δε σημαίνει βεβαίως ότι δεν έχει γίνει με την απαραίτητη μυστικότητα δουλειά από τους διοικούντες σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων θα αναφερθεί στον προγραμματισμό της ομάδας, αλλά μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν αν θα έχει μαζί του και κάποιον ή κάποιους ποδοσφαιριστές που έκλεισε, αφού δε βγαίνει κάποια πληροφορία προς τα έξω.

Όπως υποθέσεις μπορούν να γίνουν και για το περιεχόμενο των δηλώσεών του, αφού μετά την απόφαση της Γ.Σ. να δώσει στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουν γίνει αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές, αλλά υπήρξαν διαρροές που δεν άρεσαν στη διοίκηση. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνει λόγος και για υπόγειες κινήσεις που ήθελαν να βλάψουν την ομάδα.

Ένα από τα ζητήματα που πρέπει επίσης να διευθετηθεί είναι και η στελέχωση του προπονητικού τιμ, το ποιοι θα είναι δηλαδή δίπλα στους δεδομένους Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μπράτσο. Ο Γιόζεφ Βάντσικ, προπονητής τερματοφυλάκων, είναι παρελθόν, ενώ σε ό,τι αφορά τον νέο γυμναστή της ομάδας έχει γίνει μία επαφή με τον Θάνο Κούρτογλου, ο οποίος θα έβλεπε θετικά μια πιθανή συνεργασία, αλλά οριστική συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί, αφού αναμένεται νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Κατά τα άλλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί δεν ήταν και λίγα, όπως αυτά των Θέου, Βασίλιεβιτς, Σέττου, Κιπτίου, Κραγιόπουλου, Μέμου, Καράμπελα, Κανταρτζή, Αρσενίεβιτς, Μανιώτη κ.α., όμως σημασία έχει ότι η ομάδα έχασε τον βασικό της κορμό και θα πρέπει να χτιστεί από την αρχή, με τον αρχικό στόχο για παραμονή 10-12 παικτών από πέρσι να μην εκπληρώνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.