Για το 4Χ4 εκτός έδρας στην Καρδίτσα η Νίκη

Θέλει να ρεφάρει την ήττα από τον Μακεδονικό

Χωρίς απουσίες, κάτι σπάνιο φέτος, θα παραταχθεί στο σημερινό κρίσιμο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα η Νίκη, ένα παιχνίδι που αρχίζει στις 15.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι της Super League 2 στο youtube.

Οι κυανόλευκοι, μετά την 3η τους ήττα στο πρωτάθλημα και τρίτη μάλιστα εντός έδρας, θέλουν το τέταρτο διπλό σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας καταγράψει ως φιλοξενούμενοι το 3Χ3 και με 8-1 τέρματα.

Η Νίκη δεν έχει κερδίσει ποτέ την Αναγέννηση ως φιλοξενούμενη στους αγώνες που έχουν γίνει σε επίπεδο Β’ Εθνικής, όποια ονομασία κι αν είχε αυτή, και οι τρεις εκτός έδρας νίκες των κυανόλευκων που έχουν καταγραφεί, είναι σε επίπεδο Γ’ και Δ’ Εθνικής.

Από την άλλη, πλήρης είναι και η γηπεδούχος Αναγέννηση, που θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, κάτι που δεν θα συμβεί με τη Νίκη, καθώς απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των δικών της φιλάθλων.

Η Νίκη βρίσκεται από χθες στην Καρδίτσα με 20 παίκτες, που είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Ναά, Αναστασίου, Μπαχανάκ, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πέττας, Κρητικός, Μιράντα, Πολίτης, Ριμπέιρο, Τζιώρας, Μοράρ.

Εκτός έμειναν οι Γρομητσάρης, Μέτσε, Μπουργάνης, Βουκελάτος, Σκεντεράι, Μπαλλάς, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, ενώ επέστρεψε σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς ο Μιράντα.

Από την άλλη η Αναγέννηση ανακοίνωσε αποστολή τυπικά, αφού αριθμεί 24 παίκτες.

Σήμερα Κυριακή γίνονται επίσης για την 11η αγωνιστική του πρώτου ομίλου τα παιχνίδια: Αιολικός-Καμπανιακός (12:30), Μακεδονικός-Απόλλων Π. (15:00).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.