Για το δέκα στα δέκα στην έδρα του κόντρα στον Αστέρα Ιτέας ο Ολυμπιακός Βόλου

Το πρώτο από τα πέντε τρίποντα που του απέμειναν να πάρει, ώστε να στεφθεί πρωταθλητής, θα κυνηγήσει την Κυριακή στις 15.00 την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Ιτέας για την 21η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου.  Την αναμέτρηση ορίσθηκε να διευθύνει ο Βουρνέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς του τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Νταβέλα (Μακεδονίας).

Οι ερυθρόλευκοι με τον αέρα του πρωτοπόρου θέλουν να κοιτάξουν πρώτα την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί και μετά και το θέαμα, για να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον κόσμο τους, στον οποίον έχει γίνει έκκληση μέσα από δηλώσεις διοικούντων να δώσει βροντερό παρών στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έδρας, για να επιβραβεύσουν την ομάδα τους, που είναι πολύ κοντά να τους χαρίσει μία χαρά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να κάνει το δέκα στα δέκα στην έδρα του, στην οποία έχει 33-3 συντελεστή τερμάτων, απέναντι στην ομάδα του Πάρη Ανδράλα, που βρίσκεται στην 3η θέση με 35 βαθμούς, 18 λιγότερους από τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει εκτός έδρας μόνο στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη με 1-0 και στην Καλαμπάκα από τα Μετέωρα, ενώ στα υπόλοιπα επτά ματς μακριά από το σπίτι τους έχουν νικήσει τρεις φορές και έχουν αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες με τέρματα 12-10.

Για τον Περικλή Αμανατίδη είναι ευχάριστο ότι επιστρέφουν και οι Ναζίμ και Ζγκούρι από τιμωρία κι έτσι έχει όλες τις δυνατές επιλογές. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν πετάνε στα σύννεφα και με σοβαρότητα, αλλά σίγουρα και με την αίσθηση ανωτερότητας που έχουν, θα επιδιώξουν να κάνουν ακόμη μία φορά το καθήκον τους και να εκμεταλλευτούν την απόρθητη έδρα τους.

Η αποστολή

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Περικλής Αμανατίδης για τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας είναι οι εξής 21: Γιακουμής, Παλιούρας, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Μπουτζίκος, Καναβός, Ναζίμ, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Πατσής, Λώττας, Ζγκούρι, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Φλίγκος και Μάντζιος. Εκτός έμειναν ο νεαρός τερματοφύλακας Ζάχος και ο Μαργαρίτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.