Για τον αρχηγό της και την Ιωάννα…

Στη σκιά του θανάτου της συζύγου του Π. Κυριακίδη η σημερινή ρεβάνς Νίκη-Αρης

Τον Αρη υποδέχεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό στις 19.00 (Cosmote Sport 1 HD) στη ρεβάνς του εις βάρος της 3-0 η Νίκη, που ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για πρόκριση, ωστόσο παρόλο που το παιχνίδι δείχνει να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, οι κυανόλευκοι θέλουν να αποχαιρετήσουν τον θεσμό με μία καλή εμφάνιση και με ψηλά το κεφάλι.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη σκιά της τραγικής απώλειας της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη, Ιωάννας Λυκοτραφίτη, που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 30 της νικημένη από την επάρατη νόσο και κηδεύτηκε προχθές Κυριακή στην Κοζάνη.

Ετσι όσοι αγωνιστούν σήμερα με τον Άρη θα παίξουν και για τον συμπαίκτη τους, που μάλιστα είναι διαθέσιμος ν’ αγωνιστεί, και για την Ιωάννα.

Με Κυριακίδη η αποστολή!

Παρά το προσωπικό του δράμα με την απώλεια της συζύγου του, ο Παύλος Κυριακίδης προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη, δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα. “Αρχηγέ μας, ό,τι και να πούμε είναι λίγο”, έγραψε η ΠΑΕ Νίκη στα social media για τον Κυριακίδη, που ζήτησε από μόνος του να είναι αποστολή.

Σ’ αυτήν επιστρέφει ο Κάσσος και δεν συμπεριλαμβάνονται ο Μιράντα, που αναμένεται να επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα, και οι τραυματίες Παναγιωτίδης, Πέττας, Μπαχανάκ. Αναλυτικά οι 19 της αποστολής: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Κουτσιμπάνας, Αναστασίου, Ναά, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Ριμπέιρο, Κρητικός, Βουκελάτος, Τζιώρας, Μπαλλάς.

Η αποστολή του Άρη

Την αποστολή της ομάδας του Αρη για το σημερινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μάνου Γκαρσία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντες, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός και Δεληζήσης, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα ούτε λεπτό.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φαμπιάνο, Ρόουζ, Κουέστα,  ο ανέτοιμος Μβοντό και οι Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον.

Τα εισιτήρια

15 ευρώ κοστίζουν τα 4.000 εισιτήρια του αγώνα Νίκη-Άρης, που θα πωλούνται σήμερα από τις 10.00 ως τις 14.00 στο Παντελής Μαγουλάς, ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και στο εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 17.00. Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης για τον φίλαθλο κόσμο, που θα μπορεί να εισέρχεται ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτός θα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας Κυπέλλου φέτος και πως δεν ισχύουν τα διαρκείας. Παρά το απαγορευτικό για όνειρα σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) ο κόσμος της Νίκης οφείλει από την πλευρά του να δείξει τη μεγάλη δυναμική του απέναντι σε μία ομάδα του Big 5.

Χωρίς τον κόσμο του Άρη

Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Αρη, καθώς και διάθεσης εισιτηρίων στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ισχύει για τον σημερινό αγώνα. Γι’ αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ζήτησε με επίσημη ανακοίνωσή της από τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στον Βόλο.

Ο διαιτητής

Το ματς Νίκη-Αρης θα διευθύνει ο 30χρονος Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική, που δεν έχει ξανασυναντήσει τη Νίκη και έχει σφυρίξει 13 ματς μέχρι τώρα στη Σούπερ Λιγκ 1. Βοηθοί του θα είναι οι Στεφανής (Καρδίτσας), Λιόντος (Ηπείρου), VAR ο Κατοίκος (Αθηνών), AVAR ο Παπαδάκης (Ηρακλείου) και τέταρτος ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.