Γιάννης Λουκίνας, Ραφαήλ Πέττας και Αλέξανδρος Λώλης ήταν οι τρεις «κολώνες» της Νίκης στην πορεία της στις 18 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του 1ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Λουκίνας ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 14 τέρματα, ο μοναδικός παίκτης της Νίκης με το απόλυτο 18/18 στις συμμετοχές, έχοντας και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (σ.σ. 1.415, όσα έχει και ο Άνταμ Τζανετόπουλος), ενώ έδωσε και τέσσερις ασίστ.
Δεύτερος σκόρερ των κυανόλευκων και δεύτερος σε ασίστ ήταν ο Πέττας με 8 τέρματα και 8 τελικές πάσες, ενώ τον πρώτο σε ασίστ με δέκα (!) και τρίτο σκόρερ της βολιώτικης ομάδας με πέντε γκολ αποτέλεσε ο Λώλης.
Σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες, ο Θανάσης Γκαραβέλης είχε εννιά clean sheets (σ.σ. δεν δέχτηκε γκολ) σε 14 παιχνίδια και ο Θέμης Τσέλιος τρία σε πέντε (σ.σ. αγωνίστηκαν και οι δύο στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω της αποβολής του Γκαραβέλη).
Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν στο πρωτάθλημα 28 ποδοσφαιριστές, ενώ η Νίκη διαθέτει 12 διαφορετικούς σκόρερ. Πέραν των Λουκίνα, Πέττα και Λώλη, οι υπόλοιποι σκόρερ της Νίκης είναι Βέλλιος 3, Τζανετόπουλος 2, Στοΐλκοβιτς 2, Γιακουμάκης 2, Σιούτας 1, Βουτσάς 1, Τσέλιος 1, Μπαριέντος 1, Σαποβάλοφ 1, ενώ ασίστ έδωσαν και οι: Στοΐλκοβιτς 2, Σαποβάλοφ 2, Γιακουμάκης 1, Μπαριέντος 1, Κιβρακίδης 1, Αρίας 1, Μπαξεβάνος 1, Τζανετόπουλος 1, Γκαντέλιο 1.
Οι συμμετοχές και τα λεπτά συμμετοχής (σ.σ. μετράνε τα 90λεπτα και όχι οι καθυστερήσεις)
18 συμμετοχές: Γιάννης Λουκίνας (1415 λεπτά)
17 συμμετοχές: Αλέξανδρος Λώλης (1.332 λεπτά), Βάσκο Γκαντέλιο (1296 λεπτά)
16 συμμετοχές: Άνταμ Τζανετόπουλος (1.415 λεπτά), Χρήστος Σιούτας (1.380 λεπτά), Ραφαήλ Πέττας (1.341 λεπτά), Νταμιάν Σίλβα (1.229 λεπτά), Κυριάκος Κιβρακίδης (1.067 λεπτά), Χρήστος Βουτσάς (631 λεπτά)
15 συμμετοχές: Ντούσαν Στοΐλκοβιτς (840 λεπτά), Χουάν Αρίας (561 λεπτά)
14 συμμετοχές: Θανάσης Γκαραβέλης 1.193 (λεπτά), Παύλος Έππας (1.070 λεπτά)
13 συμμετοχές: Πέτρος Γιακουμάκης (550 λεπτά)
9 συμμετοχές: Απόστολος Βέλλιος (226 λεπτά), Ζαν Μπαριέντος (208 λεπτά)
7 συμμετοχές: Νίκος Μπαξεβάνος (345 λεπτά), Αλεξάντερ Σαποβάλοφ (283 λεπτά)
6 συμμετοχές: Γιαν Βοντχάνελ (103 λεπτά)
5 συμμετοχές: Θέμης Τσέλιος (423 λεπτά), Ζογκ Ντιαλόσι (417 λεπτά), Τάσος Τσέλιος (128 λεπτά)
4 συμμετοχές: Αχιλλέας Σαλαμούρας (92 λεπτά)
3 συμμετοχές: Βίκτορ Φερνάντες (108 λεπτά)
2 συμμετοχές: Κώστας Πλέγας (91 λεπτά), Ζαν Λεό (5 λεπτά)
1 συμμετοχή: Χρήστος Τζιώρας (4 λεπτά), Φίλιππος Δημητριάδης (4 λεπτά).
Δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο πρωτάθλημα οι Δημήτρης Κουτσιμπάνας (σ.σ. είχε μία συμμετοχή στο Κύπελλο), Αντώνης Στεργιάκης και Αριστείδης Βενέτης.
Χρήστος Θανασούλης

















