Ο Θανάσης Γκαραβέλης με τις τρεις επεμβάσεις του στο ματς με τον Πανιώνιο στα πέναλτι των Μπαϊραμίδη, Φόκαμ και Γκαντέλιο έδωσε την πρόκριση ουσιαστικά στη Νίκη για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου δίνει ψυχολογία στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 34χρονου τερματοφύλακα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και στο πρωτάθλημα που έρχεται. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις με τις υψηλές θερμοκρασίες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Στο πρώτο μέρος η εικόνα της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή, στο δεύτερο έγιναν αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να περάσει στην επόμενη φάση. Ήταν μία πολύ καλή νίκη ψυχολογίας.
Πριν το ματς υπάρχει μία ανάλυση με τους αναλυτές και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Κάναμε χθες και προχθές προπόνηση στα πέναλτι. Είναι να σε θέλει κιόλας στις αποκρούσεις πέναλτι, γιατί παλιότερα είχα αρκετές, στον Λεβαδειακό τα δέχθηκα όλα και σήμερα έκανα αρκετές αποκρούσεις. Είναι λίγο και το timing και το momentum».
Όσο για τη νέα σεζόν: «Σίγουρα φέτος ήρθαν πολύ πιο έμπειρα παιδιά, το είπαμε και στις δηλώσεις μας. Είναι παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό. Πατάμε στην περσινή χρονιά, καθώς μας έμεινε ο βασικός κορμός. Σίγουρα ο στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Εθνική, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό.
Η ομάδα είναι ακόμη στο 70%. Έχουμε δύο-τρεις βδομάδες να προετοιμαστούμε με ηρεμία για την αρχή του πρωταθλήματος μετά απ’ αυτή τη νίκη και θα είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει».


















