Γκολ τερματοφύλακα με άρωμα… Ολυμπιακού Βόλου

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος έγραψε το όνομά του στη λίστα των γκολκίπερ που έχουν σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στις λίγες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν δύο με άρωμα… Ολυμπιακού Βόλου!

Η πρώτη αφορά τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, Γεράσιμο Σαρρή στο μακρινό 1972, καθώς είχε σκοράρει στις 11 Ιουνίου εκείνου του έτους στον αγώνα Απόλλων – Ολυμπιακός Βόλου 4-1. Η διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Σαρρής είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα, ως παίκτης γηπέδου και όχι ως τερματοφύλακας, καθώς εκείνη τη στιγμή την εστία των «ερυθρόλευκων» υπερασπιζόταν ο Δημήτρης Καραΐσκος.

Από την άλλη, ο νυν τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου Γεννάδιος Ξενοδόχοφ έχει χριστεί σκόρερ σε αγώνα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (τότε Football League) ως παίκτης της ΑΕΛ τον Νοέμβριο του 2015. Ήταν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με την ΑΕΛ να βρίσκεται πίσω στο σκορ (1-0), όταν ο Ξενοδόχοφ προωθήθηκε και πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μονιάκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το γκολ του Ξενοδόχοφ:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.