Γκουγκουτούδης: «Χωρίς φόβο απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα»

Τονίζει στο magnesiasports για το ματς με τον Βίκο ο προπονητής της Νίκης

Η Νίκη αντιμετωπίζει τον Βίκο Ιωαννίνων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 17.00 το Σάββατο (9/3) και θα προσπαθήσει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 1 για την έκπληξη, που θα της δώσει και αβαντάζ για την κατάληψη της 9ης θέσης, η οποία οδηγεί στην αποφυγή των πλέι άουτ και στην απευθείας σωτηρία.

Φυσικά, για να κερδίσουν οι κυανόλευκοι την ομάδα που προπορεύεται στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 13-5, πετυχαίνοντας την έκτη τους νίκη, θα πρέπει να κάνουν μία μεγάλη εμφάνιση, γνωρίζοντας ότι οι Γιαννιώτες με Ιβόσεφ μέσα στη ρακέτα και Σπυριδωνίδη στα γκαρντ έχουν ενισχυθεί αρκετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αποτελούν το πρώτο φαβορί για την άνοδο.

Στον πρώτο γύρο, η Νίκη ήταν αρκετά ανταγωνιστική στα Γιάννινα, αλλά με τη βοήθεια της διαιτησίας ο Βίκος είχε πάρει το ροζ φύλλο με 13 πόντους διαφορά, ωστόσο τώρα οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτεροι αγωνιστικά και μετρούν επτά συνεχόμενες επιτυχίες.

Χαρακτηριστική είναι και η άποψη του προπονητή της Νίκης, Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος μιλώντας στο magnesiasports αναφέρει: «Θα παίξουμε χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος με τη μακράν πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει το καλύτερο ρόστερ, με σκοπό να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και μακάρι να έχουμε και τον κόσμο κοντά μας».

Η Νίκη δεν θα έχει για μία ακόμη φορά τον τραυματία Οικονομίδη, ωστόσο όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Ευφραιμίδης-Βασιλόπουλος-Κασούμης και κομισάριος ο κ. Βαρνάς.

Το πρόγραμμα (20η)

Σάββατο (9/3, 17.00)

Νίκη Βόλου-Βίκος Ιωαννίνων

Πανελλήνιος-Εθνικός Πειραιώς

Αίολος Αγυιάς-Τρίκαλα Basket

Γ.Σ. Σοφάδων-Εθνικός Λιβαδειάς

Κυριακή (10/3, 11.30)

ΝΕΟ Ληξουρίου-Πρωτέας Γρεβενών

Ρεπό: Νήαρ Ηστ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.