Γλέντι για τον Παναθηναϊκό, με τον Παπαπέτρου να «ντύνεται» … Αργυρός (videos+photos)

 

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16/6) την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδας υπό τους ήχους των Κωνσταντίνου Αργυρού και Λένας Ζευγαρά, όπως αναφέρει το Gazzetta.gr.

Το ντελίριο των πανηγυρισμών μεταφέρθηκε από το ΟΑΚΑ στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live.

Παίκτες, προπονητικό τιμ και σταφ της ομάδας έδωσαν… ρεσιτάλ έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16/6) γιορτάζοντας με την ψυχή τους την κατάκτηση των δύο σημαντικότερων τίτλων της σεζόν.

Η τετράδα των Ματίας Λεσόρ (κυρίως ο… Λεσόρ), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν ήταν εκείνη που έκλεψε σε πρώτη φάση την παράσταση έχοντας επιδοθεί σ’ έναν… ανελέητο λουλουδοπόλεμο! Άλλωστε ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους και φρόντισαν το απολαύσουν και με το παραπάνω.

Αντίθετα πιο… φρόνιμοι ήταν οι Λούκα Βιλντόζα, Μάριους Γκριγκόνις και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ενώ ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε απ’ όλους τους παρευρισκόμενους ακούγοντας το όνομά του, ωστόσο δεν… ενέδωσε στις συνεχείς πιέσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Κάτι που έκαναν με επιτυχία οι Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μαντζούκας και Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον τελευταίο να παίρνει το μικρόφωνο, για να τραγουδήσει την «Αθήνα μου» προκειμένου να πάρει θέση στην πίστα για χορό ο… Αργυρός.

Μάλιστα ο διάσημος τραγουδιστής τραγούδησε δύο φορές τον ύμνο της ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ προσκάλεσε αρχικά στην πίστα τον Έργκιν Αταμάν, ο οποίος με τη σειρά του γνώρισε ένα ακόμα «standing ovation», αυτήν τη φορά σε… νυχτερινό κέντρο. Ήταν η στιγμή που σύσσωμη η ομάδα βρέθηκε στην πίστα για να τραγουδήσουν όλοι μαζί τον ύμνο.

Αν μη τι άλλο το κέφι ξεχείλιζε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Κέντρικ Ναν να ήταν ο…. τελευταίος από τους παίκτες που αποχώρησε από το κέντρο!

<strong>

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο Παναθηναϊκός στο twitter:</strong>

<strong>Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το γλέντι στο Fantasia Live:</strong>

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.