ΓΣ Αλμυρού: Ένα βήμα για το όνειρο της Β’ Εθνικής

Αύριο Τετάρτη απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά

Η ώρα της… πρώτης κρίσης πλησιάζει για τον ΓΣ Αλμυρού που υποδέχεται αύριο Τετάρτη 4 Απριλίου τους Τιτάνες Παλαμά (17:00) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αναζητώντας το πρώτο από τα βήματα που θέλει να κάνει σ’ αυτήν τη σειρά αγώνων για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Παναγιώτης Νάνης, επισημαίνει στο «Magnesiasports» ότι η ομάδα του ξέρει τι εμπόδια έχει μπροστά της, αλλά και ότι από αυτήν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το τι θα κάνει για την επίτευξη των στόχων της.

Μετά από πολύ καιρό η ομάδα έχει την τύχη στα χέρια της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα παιδιά και στη διοίκηση για τον τρόπο που ήρθε αυτή η πρώτη θέση και το πλεονέκτημα. Απλά αυτό στο οποίο εφιστώ την προσοχή είναι ότι δεν μπορούμε να μείνουμε σ’ αυτήν την πρώτη θέση και να πούμε ότι τελείωσε η δουλειά εκεί. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες των παικτών, έχοντας την εμπειρία και την ωριμότητα να διαχειριστούμε το πλεονέκτημα. Οι αντίπαλοί μας είναι πάρα πολύ καλοί, με γεμάτο ρόστερ, ενδεχομένως πιο γεμάτοι από εμάς. Εννοείται ότι θα είναι πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι» είναι το σχόλιο του Παναγιώτη Νάνη για τον αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά.

Με τη σειρά των αγώνων να είναι στο 1-1 ΓΣ Αλμυρού και Τιτάνες Παλαμά αναμετρούνται ήδη το απόγευμα της Τετάρτης και ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής στην κωμόπολη του νομού Καρδίτσας, χωρίς να αποκλείει κανείς ένα τρίτο παιχνίδι και πάλι στον Αλμυρό. Ο νικητής της σειράς αυτής θα βρει στη συνέχεια απέναντί του έναν εκ των ΓΣ Σοφάδων ή ΑΟ Τρίκαλα, ομάδες που ο ΓΣ Αλμυρού έχει δείξει ότι μπορεί ν’ αντιμετωπίσει αποτελεσματικά…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.