Γυμναστική: Κωνσταντινίδης και Ηλιόπουλος ξεχώρισαν στο Στσέτσιν

Η σπουδαία εμφάνιση του Χριστόφορου Κωνσταντινίδη στις ασκήσεις εδάφους, αλλά και εκείνη του Νίκου Ηλιόπουλου στο σύνθετο ατομικό, που τους κρατούν «ζωντανούς» στη μάχη της πρόκρισης έστω και με λιγοστές ελπίδες, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Εθνική ομάδα ενόργανης Ανδρών στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο Στσέτσιν της Πολωνίας (10-14 Απριλίου).

Η αυλαία της διοργάνωσης άνοιξε σήμερα στη «Netto Arena» με τον προκριματικό των Ανδρών, όπου ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης πήρε 14,300 βαθμούς στις ασκήσεις εδάφους με εξαιρετική εκτέλεση και κρατά την 8η και τελευταία προνομιούχο θέση της έως τώρα κατάταξης.

Παράλληλα, ο Νίκος Ηλιόπουλος συγκέντρωσε 76,764 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό χάρη στις σταθερές εκτελέσεις του, έστω και αν δεν κατάφερε να διακριθεί σε κάποιο από τα επιμέρους όργανα. Διατηρεί, πάντως, θεωρητικές πιθανότητες εισόδου στην προνομιούχο 24άδα του σύνθετου, αφού μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 24η θέση.

Στο σύνθετο ατομικό αγωνίστηκε και ο Αντώνης Τανταλίδης, ο οποίος πήρε συνολικά 75,432 βαθμούς, αφού είχε καλή παρουσία σε γενικές γραμμές, αλλά έχασε κάθε πιθανότητα διάκρισης λόγω της πολύ χαμηλής βαθμολογίας του στο μονόζυγο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.