H ΕΠΟ ζήτησε από ΠΑΟ και Αρη ν’ απαντήσουν αν δέχονται τελικό εκτός Πανθεσσαλικού!

Τελικός στον Βόλο χωρίς κόσμο ή αλλού με κόσμο το δίλημμα
Στη σημερινή (12/4) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με βασικό ζήτημα τη λήψη οριστικών αποφάσεων για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του filathlos.gr., ότι η ΕΠΟ ζήτησε από τους δύο φιναλίντ-Άρη και Παναθηναϊκό-να απαντήσουν αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου σε άλλο γήπεδο κι όχι στο Πανθεσσαλικό, τη στιγμή που διαψεύδεται η πληροφορία ότι ενδέχεται να εξεταστεί και το σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας.Για την ακρίβεια, όπως τονίζει το filathlos.gr, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απαιτείται να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες ύψους 260.000 ευρώ και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φέρεται να ζήτησε από την ΕΠΟ να καλύψει το ποσό των 70.000 ευρώ από το συνολικό κόστος.Κατά τις ίδιες πηγές, η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια ζήτησε από τις δύο ομάδες να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής της έδρας έως και τη Δευτέρα (15/4). Στην ουσία θέτει το εξής δίλημμα στις δύο ΠΑΕ: “Ή Πανθεσσαλικό δίχως κόσμο ή σε κάποιο άλλο γήπεδο με την παρουσία κόσμου”.

Μέχρι στιγμής πάντως, η ΠΑΕ Άρης εμφανίζεται απόλυτη και κατηγορηματική ως προς την έδρα του τελικού, καθώς απαιτεί την εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού.

Συν τοις άλλοις, η μοναδική επιλογή-πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου- είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου εκεί το κόστος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας είναι ακόμη μεγαλύτερο. Πάντως, υπάρχει και η πρόταση της Θύρας 13 μέσω ανακοίνωσής της να γίνει ο τελικός στο Κλ. Βικελίδης με κόσμο και των δύο ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.