Η 20αδα του Περικλή Αμανατίδη για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Είκοσι παίκτες, ανάμεσά τους και τους τρεις τερματοφύλακες, εκ των οποίων ο ένας φυσικά θα κοπεί, αποτελούν την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η ανακοίνωση:

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Μετά την ολοκλήρωσή της ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Πιο συγκεκριμένα οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας μας είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Πορής, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Νόνης, Οικονομόπουλος, Πίντο, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκας, Πατσής, Λώττας, Ευθυμιάδης, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος”.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σάββας, Παπουτσογιαννόπουλος, ο στρατευμένος Διβανές και οι Καναβός, Μαργαρίτης.

Η ισοπαλία με τον Φωκικό στην Άμφισσα προβλημάτισε μεν, αλά δεν προκάλεσε άγχος και απώλεια ψυχραιμίας στον Ολυμπιακό Βόλου, το αντίθετο οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως ήταν ένα παιχνίδι που στράβωσε λόγω ατυχίας και ότι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό θα επιδιώξουν να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη στο αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στις 15.00 (διαιτητής ο Μπουμαρσόπουλος από τη Λάρισα) για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που με ένα βαθμό, αυτόν που πήρε στον Αλμυρό, και με τέσσερις ήττες, είναι μία αδύναμη ομάδα εκτός έδρας, αλλά και γενικότερα ένας αντίπαλος αρκετά κάτω από τα στάνταρ του Ολυμπιακού.

Το βολιώτικο συγκρότημα μετά την κακή εμφάνιση και το 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και το 1-1 με τον Φωκικό θέλει να ξεσπάσει απέναντι στην ομάδα της Πιερίας και να κλείσει με ωραίο τρόπο το 2018. Όλοι πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει την ίδια μεγάλη παραγωγή φάσεων, όπως στο προηγούμενο ματς, αλλά οι περισσότερες θα γίνουν γκολ, ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο του, αλλά και να δώσει απαντήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.