Η αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ, Σάββατο 16 Οκτωβρίου

Α’ ΕΠΣΘ 1ος Όμιλος

Ακρόπολη Τοξότης 2-0

Δύσκολα κατέκτησε το πρώτο τρίποντο για το φετινό πρωτάθλημα η Ακρόπολη, κερδίζοντας με 2-0 τον Τοξότη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παγώνη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος στο 55’ λεπτό, ενώ πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα ο Γαβρίλος Τσουκάλης, αφού ντρίμπλαρε δύο αμυντικούς του Τοξότη, έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών του ανήμπορου να αντιδράσει Μπράνου, γράφοντας το τελικό 2-0.

Ο Τοξότης, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, με τον Γιαννακούρα στο 63ο λεπτό, να κερδίζει πέναλτι, αλλά ο Λευτέρης Δενελάβας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 80ο λεπτό ο Σκλαπάνης είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι του Βίτσου. Ντεμπούτο για την ομάδα του Σέσκλου έκανε ο 15χρονος Σπύρος Κουρτέσης.

Ακρόπολη: Βίτσος, Κ. Κολιαμήτρας, Πασιάς, Τ. Κολιαμήτρας, Στρούγγης, Σ. Γκάγκας, Αντωνίου (85’ Κουρτέσης), Σταυραντώνης, Παγώνης, Μ. Τσουκάλης (15’ λ.τ. Γ. Τσουκάλης), Πιτσάβας (70’ Κ. Σταυραντώνης).

Τοξότης: Μπράνος, Μπραχόλι, Παναγιώτου (36’ Σιγαλάκος), Γεωργουλάκος, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Γερακίνης (60’ Γιαννακούρας), Κωνσταντάκος Δενελάβας, Τζήκας, Δεμίρης (80’ Σαββίδης).

 

Σαρακηνός-Αγ. Παρασκευή 3-0

Το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν πήρε ο Σαρακηνός στην έδρα του απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Το σύνολο του Γιάννη Φασουράκη πήρε προβάδισμα στο 25ο λεπτό με προβολή του Μαυρίδη στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αραμπατζή και με το σκορ αυτό έληξε το πρώτο 45λεπτό. Στην επανάληψη, ο Σαρακηνός κέρδισε πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Θεοχάρης, όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι του Παναγούλα της Αγίας Παρασκευής, με τον Αντωνίου να εκτελεί εύστοχα, κάνοντας το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αραμπατζής μετά από ασίστ του Τσιάνου. Την υπόδειξη αυτή του κ. Θεοχάρη αμφισβητούν οι άνθρωποι της Άγ. Παρασκευής, μιας και όπως τονίζουν στο magnesiasports «η μπάλα πρώτα βρήκε στο σώμα και στη συνέχεια το χέρι του Παναγούλα, αφού με τους καινούργιους κανονισμούς, αυτό δεν είναι πέναλτι». Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αγία Παρασκευή είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αλλά ο Βούκοτος που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Μαλακασιώτης, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Σαρακηνός: Κοντογιάννης, Ζάγκας (71’ Σκούρας), Γιοβάννης, Γιαμαλής, Ράπτης (71’ Καραλόπουλος), Χάνος, Γκλαβίνης, Μαυρίδης (46 Καλαμάτας), Αντωνίου (78’ Τσιάνος), Αραμπατζής, Καλιακούδας (68’ Θεοχάρης).

Αγ. Παρασκευή: Λαλιόπουλος, Παναγούλας, Ληκουρίνος, Λούμπαρδος (80’ Βαρελόπουλος), Ντάφος, Μπαλούλης (80’ Ζαχόπουλος), Μαλακασιώτης, Γκέγκος, Βούκοτος, Πολύζος (70’ Δημόπουλος), Βέρμπης (75’ Κουκούλης).

 

Πρωτάθλημα Β’ Ε.Π.Σ.Θ.

Νέοι Αγίας Άννας-ΑΠΟΒ: 3-5

Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι ο ΑΠΟΒ επικράτησε εκτός έδρας των Νέων της Αγίας Άννας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 3-4. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Χουμπλής (5’ και 29’), Παρθένης (10’), Τσόχας (28’), και Νταϊλάνι Έντι (65), ενώ για τους γηπεδούχους σημειώσε χατ τρικ ο Κόκκαλης (9’, 19’ και 30’). Ο Αλιώρης αντίκρισε για τους φιλοξενούμενους την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για 65 λεπτά.

Νέοι Αγ. Άννας: Κόκκορης, Φράγκος (25’ Γεωργιτζίδης), Γκανάβας, Στάμος, Κόκκαλης, Παπαδήμος, Καραγιαννόπουλος (70’ Σιδέρης), Καφετζή, Αλεξανδρίδης, Μάρκου (46’ Ρέκας), Κόπο (35’ Κοντογεωργίου.

Α.ΠΟ.Β. : Κοντρέρας, Γεωργούσης, Λεφούσης (55’  Ίλιεβ), Σιαφαρίκας, Αλιώρης , Τσιουκαντάνας, Παρθένης (85’ Σιώβας), Βαβίτσας ( 79’ Νταϊλάνι Μ.) Νταϊλάνι Έντι, Χουμπλής, Τσόχας.

 

Ιάσων Ά.Μ. – Πηλέας 3-0

Εύκολα επικράτησε του Πηλέα ο Ιάσων Άλλης Μεριάς στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Νταφόπουλο, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε μία ασίστ. Στο

35’ μετά από μπαλιά Νταφόπουλου ο Καραναστάσης με εύστοχο πλασέ πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδας του. Στο 50’ ωραία ατομική ενέργεια του Νταφόπουλου, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή για το 2-0, ενώ στο 55’ και πάλι ο ίδιος έγραψε το τελικό 3-0, μετά από πάσα του Γούσια. Ο Ιάσων είχε και δύο δοκάρια με τον Πάλλα (15ο λεπτό) και τον Χριστάκη (80ο λεπτό). Ο Πηλέας είχε στην αποστολή μόλις έντεκα παίκτες και από το 65ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα, λόγω τραυματισμού του Κόπανου.

Ιάσων Α.Μ.: Αϊδινής, Λαλόπουλος (70’ Λάσκος), Γούσιας (70’ Χατζηκώστας), Χατζηβασιλείου (70’ Κοτσαλής), Χριστοδούλου, Τζίγκας, Καραναστάσης, Τσιόρτος (20’ λ.τ. Παναγιωτίδης), Χριστάκης, Νταφόπουλος, Πάλλας (50’ Αρμάος).

Πηλέας: Κωτούλας, Κόπανος, Ζούκας, Δεδούσης, Αλβανόπουλος, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Γούσιας, Ζαχείλας, Σαραφίδης, Τζιάμος, Τσακμακάς.

 

Άνω Λεχώνια-Μικροθήβες 1-3

 

Αχιλλέας-Κένταυρος 0-4

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.