Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για το Χάντμπολ στην Ευρώπη

Τους πρώτους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χάντμπολ της επόμενης σεζόν έμαθαν σήμερα οι τέσσερις ελληνικές ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή, ο οποίος θα μετάσχει στο EHF Cup, θα αντμετωπίσει στον 2ο γύρο την ουγγρική Κόμλο, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 6 ή 7 Οκτωβρίου στην Ουγγαρία και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.

Στο Challenge Cup η περσινή φιναλίστ ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 3ο γύρο (17 ή 18 και 24 ή 25 Νοεμβρίου, πρώτο ματς στην Αθήνα), όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού μεταξύ της αυστριακής Μπρέγκεντς και της Τσιομπρούτσιου από τη Μολδαβία.

Στο β΄ γύρο της ίδιας διοργάνωσης (6 ή 7 και 13 ή 14 Οκτωβρίου), ο Διομήδης Άργους θα παίξει με τη ρωσική Ντιναμό Βίκτορ και ο Αερωπός Έδεσσας με τη Λασέκα από τη Λευκορωσία, αμφότεροι με το πρώτο ματς εντός έδρας.

Αν προκριθούν στο γ΄ γύρο, ο μεν Διομήδης θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Φόλενταμ, ο δε Αερωπός τη βουλγαρική Ντόμπρουτζα. Η Ελλάδα δεν έχει φέτος εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των γυναικών, αφού καμία από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα δεν δήλωσε συμμετοχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.