Η αρχή γίνεται στον Παλαμά Καρδίτσας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ατρόμητος ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στα μπαράζ ανόδου

Στις 12 Μαΐου ρίχνεται στη μάχη της ανόδου για τη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου, με τα μέλη του να γνωρίζουν ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους για την επίτευξη του βασικότερου στόχου της χρονιάς, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στα μπαράζ πλέον…

Πρώτος αντίπαλος λοιπόν είναι ο Ατρόμητος Παλαμά, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας (έκανε το νταμπλ κι αυτός), έχοντας βέβαια και πρότερη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες και ειδικά στη Γ’ Εθνική, με αξιοσημείωτη και ανταγωνιστική παρουσία. Φέτος, σε 30 αγωνιστικές, σημείωσε 29 νίκες και υπέστη μόλις μία ήττα, σημειώνοντας 116 τέρματα και δεχόμενος μόλις επτά!

Μάλιστα το ρόστερ που διαθέτει συμπεριλαμβάνει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ομάδες Γ’ Εθνικής, έχοντας… ένσημα σε ακόμη μεγαλύτερες κατηγορίες. Φυσικά, η παρουσία που ξεχωρίζει δεν είναι άλλη από αυτή του Νίκου Κουσκουνά, του έμπειρου επιθετικού που φόρεσε για ένα διάστημα και τη φανέλα της Νίκης Βόλου στη Super League 2, αλλά δεν είναι ο μόνος με εμπειρία από μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες. Ο 32χρονος Θωμάς Μυργιώτης, που είναι γνωστός στο κοινό της Μαγνησίας έχοντας αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου και Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ενώ έχει αποτελέσει μέλος και των Αναγέννησης Καρδίτσας και ΑΟ Τρίκαλα, αποτελεί έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, με τον Λαρισαίο προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα να τον εμπιστεύεται αρκετά. Πάντως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα τους φέτος, έχοντας σημειώσει 13 τέρματα έκαστος, με τον Αναγνώπουλο να έχει πετύχει 10 περισσότερα, δηλαδή 23!

Από εκεί και πέρα υπάρχει άμεση σύνδεση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο Παλαμά, στο πρόσωπο του Γιώργου Μπλατσέρη. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα του νομού Καρδίτσας μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό Βόλου τον περασμένο Ιανουάριο, αφού θα έμενε οκτώ αγωνιστικές εκτός δράσης, μετά από τιμωρία που του είχε επιβάλει η ΕΠΣ Θεσσαλίας. παράλληλα, στο τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου Παλαμά ανήκει και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μπάμπης Μπακαρός, που έχει περάσει από το αντίστοιχο πόστο και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναμονή για την επισημοποίηση του γηπέδου

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά είναι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο τρεις μέρες μετά (15/05) υποδέχεται την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Φθιώτιδας, Μαλεσίνα στον Βόλο και χρειάζεται γήπεδο για κάτι τέτοιο…

Η Νεάπολη συνεχίζει να προβάλει ως πρώτο «φαβορί» από τη στιγμή που το ΕΑΚ δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Μετά από αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει κι άλλο… Προφανώς ούτε το Πανθεσσαλικό, ούτε το «Παντελής Μαγουλάς» είναι διαθέσιμα, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, πέρα από τη δυνατότητα φιλοξενίας αγώνων Γ’ Εθνικής.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.